Este insarcinata cu prietenul sotului miliardar. Triunghiul amoros tine prima pagina a tabloidelor

Simon Cowell, Lauren Silverman

Un triunghi amoros tine prima pagina a tabloidelor din Marea Britanie. Simon Cowell este implicat intr-un nou scandal din cauza relatiei pe care o are cu sotia unui prieten apropiat.

Lauren Silverman, casatorita cu miliardarul Andrew Silverman, este insarcinata, dar se pare ca nu cu sotul ei. Ci cu bunul lui prieten, Simon Cowell.

CITESTE: BREAKING NEWS! Alerta fara precedent in Romania. Ce se intampla cu toate telefoanele mobile! Milioane de romani trebuie sa stie imediat asta

Potrivit revistei People, Lauren si Andrew au decis sa divorteze, relatia lor aflandu-se de ceva vreme intr-un impas. E posibil ca neintelegerile sa fi aparut si din cauza zvonurilor unei posibile aventuri dintre Simon si sotia miliardarului.

Cei doi s-ar intalni de aproape un an de zile.

Citește și
Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă la 2 Mai: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

Potrivit Daily Mail, Simon si Andrew sunt prieteni buni, vedeta fiind vazuta de multe ori in prezenta celor doi soti.

"Lauren si Andrew nu mai erau fericiti impreuna de ceva vreme si se gandesc de mult la divort", a declarat o sursa apropiata cuplului.

"Lauren il iubeste pe Simon. Spune ca vrea sa ii fie sotie, iar acum fiind si insarcinata lucrurile par sa se indrepte in acea directie", a mai spus sursa.

Simon Cowell si Lauren Silverman au refuzat sa comenteze zvonurile aparute in presa.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
Citește și...
Simon Cowell,
Simon Cowell, "atacat" cu oua in finala "Britanicii cu talent" de o fosta concurenta. VIDEO

Realizatorul TV Simon Cowell, jurat al emisiunii "Britanicii au talent/ Britain's Got Talent", a fost improscat cu oua in finala concursului, care a avut loc sambata seara, de o violista care participase la o editie anterioara a show-ului.

Recomandări
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”
În prag de campanie electorală, premierul cere măsuri împotriva comercianților care practică „shrinkflation”: „O înșelăciune”

Premierul Marcel Ciolacu promite sancționarea comercianților care practică ”shrinkflation”, respectiv reducerea gramajului produsului, fără a i se scădea prețul.

Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare:
Bunica Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, declarație zguduitoare: "Viața mea s-a terminat!". E așteptat verdictul instanței

Cea mai lungă zi din procesul lul Vlad Pascu, tânărul care a provocat teribilul accident din 2 Mai, a început, joi dimineață, la Mangalia.

Putin, mesaj războinic pentru Occident de
Putin, mesaj războinic pentru Occident de "Ziua Victoriei": "Forțele strategice sunt mereu gata de luptă" | VIDEO

Rusia sărbătorește, joi, victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în cel de-al Doilea Război Mondial, într-un moment în care relațiile cu Occidentul se deteriorează tot mai mult, iar trupele rusești avansează pe frontul din Ucraina.