Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Doi romani geniali vor imparti una dintre marile scene ale lumii: Angela Gheorghiu si Dan Grigore

Embed:

Soprana Angela Gheorghiu si pianistul Dan Grigore le vor canta italienilor la Scalla din Milano. Cei care nu vor avea aceasta sansa unica in viata o pot urmari pe Angela Gheorghiu intr-un spectacol HD, care ruleaza inclusiv la Opera din Bucuresti.

 

Puteti urmari spectacolul "Adriana Lecouvreur" luni seara, 23 ianuarie, la Opera Nationala din Bucuresti in format HD. Urmeaza apoi Timisoara si Sibiu.

Alaturi de Angela Gheorghiu au evoluat pe scena celebrul tenor Jonas Kauffman, dar si binecunoscuta mezzosoprana Olga Borodina. Aceasta productie care a costat un milion de lire sterline va fi reluata si pe scena operei de stat din Viena, in 2014, tot cu Angela Gheorghiu in rolul principal.

2012 se anunta un an incarcat pentru talentata romanca In urmatoarea perioada ea va fi prezenta pe marile scene ale lumii: Teatrul Liceu Barcelona, Opera Regala Covent Garden din Londra, Scala din Milano, Opera de stat din Viena si cea din San Francisco.

Intr-un recital extraordinar soprana va putea fi urmarita inclusiv la Buenos Aires, pe scena vestitului Teatru Colon, alaturi de sotul ei Roberto Alagna, dar si la Paris, in celebra sala Pleyell, unde il va avea ca invitat pe tenorul Stefan Pop. In 6 octombrie 2013, Angela Gheorghiu va sustine un recital extraordinar la Scala din Milano. Ea va fi acompaniata de marele pianist roman Dan Grigore.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Ianuarie 2012
Citeste mai multe despre: Angela Gheorghiu, Dan Grigore, concerte, Milano, opera,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed