Afla cand e bine sa dai examene in perioada urmatoare de la Neti si Elena

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre perioadele benefice din punct de vedere astral pentru sustinerea examenelor.

 

In principiu, in lunile iunie si iulie nici o planeta legata de mental nu se afla in miscare retrograda, asadar aceste luni nu ar aduce neplaceri din punct de vedere al examenelor. Insa, din 3 august Mercur devine retrograd si atunci ar putea fi niscaiva probleme.

Despre eclipsa totala de luna de pe 15 iunie

Are loc un deficit de energie solara, nu mai e un echilibru intre energia pozitiva si cea negativa. Gemenii si Sagetatorul sunt cele mai afectate semne, dar nici ceilalti nu sunt feriti. Nu este bine sa luam decizii importante sau sa semnam un act decisiv in acea zi. De asemenea, nu e recomandat sa facem eforturi mari pe 15 iunie. Orice exces este de evitat, trebuie sa fim atenti sa nu facem lucruri care ne fac rau. Fetele nu ar trebui sa se vada cu alte fete, ar putea iesi o cearta.

Citește și
Cover Neti Gemeni
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Examene

Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, Mercur, care reprezinta mentalul si tot ce tine de comunicare, este in domiciliu, in zodia Gemenilor, ceea ce inseamna ca e o perioada foarte buna pentru examene, ne ajutam sa memoram si sa redam ceea ce s-a invatat.

BERBEC

Marte intra in Berbec, exact in casa responsabila cu memorarea si redarea, ceea ce este bine, dar si rau. Da Berbecului spontaneitate, face legaturi rapide, da iuteala mintii, insa poate da si scapari. In acelasi timp, Berbecii se pot certa cu examinatorii.

TAUR

Iunie si iulie sunt luni bune pentru examene sau pentru predat lucrari. Sunt favorizate examenele pentru scoli speciale, cum sunt cele de muzica sau de arta. Pana la sfarsitul lui iunie, Taurii au prezenta de spirit la examene si pot memora repede.

GEMENI

Gemenii sunt favorizati in aceasta perioada pentru ca Mercur, planeta lor, e in domiciliu, dar si Venus. In luna iulie, il vor avea pe Marte in zodia lor, ceea ce ii pot face certareti, imprevizibili sau acizi, lucru care le poate dauna.

RAC

Este o perioada foarte buna pentru acesti nativi, ei sunt oricum nascuti sub semnul "memoriei". Datorita lui Mercur, luna iunie este mai buna decat iulie pentru examene.

LEU

Pe 4 iunie, Jupiter a intrat in sfera carierei lor, asadar lucrurile ar trebui sa mearga numai spre bine, vor fi promovati sau saltati intr-o etapa noua a vetii lor. Iulie e o luna foarte buna, ati putea avea probleme in august, n-ar fi bine sa aveti restante.

FECIOARA

Iunie este luna carierei si a renumelui pentru acesti nativi, asa ca n-ar trebui sa aiba probleme din punct de vedere al examenelor. Insa luna iulie este putin mai dificila, poate veni cu sanctiuni, iar in august, Mercur e retrograd. Septembrie e o luna mai buna pentru examene.

BALANTA

Luna iunie este foarte buna pentru examene de orice fel, pentru legalizari de documente si alte activitati de acest fel. In iulie ar putea avea mici neplaceri, note mai mici, dar totul se poate negocia.

SCORPION

Au parte de sustinere din partea unui profesor sau a cuiva din personalul de la scoala care ii ajuta sa faca o alegere buna, sa le dea un sfat util. Luna iunie este favorabila pentru examene, au sustinere astrala.

SAGETATOR

Jupiter se afla in casa invatatului si a serviciului pentru ei, deci vor primi beneficii, insa pe 15 iunie eclipsa de Luna le poate aduce neplaceri, disconfort, insa nu majore. Dupa eclipsa au parte de revelatii legate de cariera, scoala, pot sa-si gaseasca calea, sa-si da seama spre ce domeniu sa se indrepte.

CAPRICORN

O perioada de confort, acesti nativi trec printr-o perioada in care nu vor mai resimti greutatea care le apasa pe umeri pana acum. Au toate sansele sa treaca cu brio de o sesiune sau de un examen important in viata lor. Daca pot sa aleaga intre august si septembrie pentru examene, ar fi mai buna luna septembrie.

VARSATOR

Nu au vreun aspect special in aceasta perioada legat de invatatura, se stie ca ei invata mai mult toamna. Insa ascendentul ii pot ajuta, in caz ca au nevoie sa dea examene in aceasta perioada. Acesti nativi au mai mult confort mental in iunie, in iulie sunt putin cam agitati.

PESTI

Au toate sansele sa aiba parte de cel mai usor an in perioada lor de invatamant, pot da cu usurinta examene de admitere, pot parcurge doi ani in unul, iar planetele din zodia Racului ii ajuta foarte mult. Iunie si iulie sunt luni bune pentru ei, nici august nu e prea rea, chiar daca Mercur e retrograd.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Cand e bine sa pleci in vacanta? Afla de la Neti si Elena
Cand e bine sa pleci in vacanta? Afla de la Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt perioadele favorabile pentru vacanta in acest an.

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au prezentat, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.