Cum iti merge in dragoste anul acesta? Afla de la Neti si Elena

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre influenta astrelor in viata sentimentala a tuturor in perioada urmatoare.

 

 

BERBEC

Terenul a fost deja pregatit pentru ca Jupiter a stat pana acum in zodia lui. Acesti nativi au avut parte de diverse senzatii si sentimente in ultima vreme. Se pot reface casatorii. Luna iulie e foarte buna pentru ei din punct de vedere al iubirii, dar si din a doua parte a lunii noiembrie si decembrie.

Citește și
Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
VIDEO. Mai multe turiste s-au luat la bătaie după o petrecere. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

TAUR

Indiferent cum ar arata casele sentimentale, importanta este prezenta lui Jupiter in aceasta zodie, pana la sfarsitul anului, care "evalueaza" starea emotionala a nativului si il ajuta in acest sens. Taurii isi pot consolida relatia sau pot sa gaseasca un partener nou. Perioadele bune sunt in august si septembrie, dat si a doua parte a lui octombrie si noiembrie (atunci casa casatoriei va fi populata cu multe planete).

GEMENI

Vor evalua relatia existenta si vor decide daca raman in ea sau nu. Pentru multi, planetele par sa ii predispuna la un angajament, o casatorie chiar, fie si cu o persoana de care s-au despartit. Luna iunie este foarte buna din punct de vedere sentimental, dar si septembrie, octombrie, a doua jumatate a lunii noiembrie si decembrie.

 RAC

Planeta Venus intra in sfera iubirii si va face armonii cu alte planete care, in iunie-iulie, vor intra in zodia lor. Asadar, revin la sentimente mai bune fata de partener, pot reincalzi relatia care parea ca se sfarseste si vad lucrurile mai optimist. Perioade bune sunt si octombrie si noiembrie.

LEU

Incepe o perioada mult mai buna pentru ei, dispar obstacolele care impiedicau casatoria si, deci, e posibil ca acesti nativi sa se aseze la casa lor. Cei care nu au un partener, isi pot gasi unul in aceasta perioada.

FECIOARA

Neptun este in Casa Parteneriala, ceea ce le da cateva batai de cap, insa nu pentru multa vreme. Acesti nativi trebuie sa-si refaca o relatie/casnicie, iar perioadele bune sunt in august (atunci vor face si ei o "evaluare" a sentimentelor), noiembrie si de sarbatorile de iarna.

BALANTA

Incepand cu 14-15 iunie, Saturn nu mai e retrograd in zodia lor, ceea ce le aduce un avant nou si un entuziasm de care chiar au nevoie. Vor avea o mare dorinta de a calatori impreuna cu partenerul, lucru care le va putea intari relatia.

SCORPION

Jupiter intra in Casa Matrimoniala pentru cei din Scorpion, incepand cu 5 iunie pana la sfarsitul anului, ceea ce ii va face sa se indrepte spre relatii serioase, stabile si se pot chiar casatori. Se pot orienta spre parteneri din trecut sau pot gasi un partener cu care sa descopere ca se potrivesc de minune.

SAGETATOR

Pana pe 5 iunie, casa amoroasa este inca activata. A fost activata inca din ianuarie, deci pana acum ar fi trebuit sa-si gaseasca un partener, daca erau singuri, sau sa intareasca relatia existenta. In perioada urmatoare vor avea supriza sa fie mai stabili decat ar fi crezut.

CAPRICORN

Se rezolva sfera amoroasa pentru ca Jupiter intra in Casa sentimentelor si a copiilor. Pluto inca poate aduce schimbari, insa acestea sunt mai degraba legate de sfera intelectuala sau de calatorii. Perioadele bune sunt in iulie si la sfarsitul anului.

VARSATOR

Acum este o perioada foarte buna pentru ei din punct de vedere sentimental. In acelasi timp, trebuie sa fie vigilenti si sa observe ce lucruri nu merg, sa nu intre in relatii nepotrivite si sa priveasca partenerul cu o oarecare luciditate. Casa mariajului este activata in iulie si august.

PESTI

Cand Soarele ajunge in zodia Racului, adica sfarsitul lui iunie si iulie, este perioada benefica pentru Pesti, momentul in care isi pot gasi un partener. Anul asta Marte va sta, din noiembrie, in casa parteneriala a Pestilor. Aceasta semnifica piatra de incercare pentru ei din punct de vedere sentimental, au loc discutii si evaluari care pot dura pana anul viitor. O alta perioada buna este si in septembrie.

 

Articol recomandat de sport.ro
”Cea mai sexy fotbalistă din lume” semnează! Unde va juca Alisha Lehmann
”Cea mai sexy fotbalistă din lume” semnează! Unde va juca Alisha Lehmann
Citește și...
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au prezentat, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena
Cum te afecteaza ascendentul? Afla de la Neti si Elena

La videochatul www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre cum ne influenteaza ascendentul zodiei noastre.

Recomandări
Ce reduceri ar putea avea românii cu credite după ce BNR a decis să scadă dobânda cheie
Ce reduceri ar putea avea românii cu credite după ce BNR a decis să scadă dobânda cheie

Banca Națională a României a decis să scadă dobânda cheie pentru prima dată în ultimii ani, în care au fost doar de creșteri.

"Nu plec nicăieri". Joe Biden a făcut anunțul la un barbeque organizat la Casa Albă de Ziua națională a Statelor Unite

"Nu plec nicăieri" - a spus Biden la un barbeque organizat la Casa Albă pentru militari și familiile lor de Ziua națională a Statelor Unite.

Ce i-a spus Vladimir Putin lui Viktor Orban, aflat în vizită în Rusia, despre Ucraina și planul său de pace
Ce i-a spus Vladimir Putin lui Viktor Orban, aflat în vizită în Rusia, despre Ucraina și planul său de pace

Vladimir Putin a insistat vineri în faţa premierului ungar Viktor Orban asupra propunerii sale pentru a rezolva "criza" în Ucraina care prevede retragerea completă a forţelor ucrainene din 4 regiuni pe care Moscova le revendică în est și sud.