Cand e bine sa pleci in vacanta? Afla de la Neti si Elena

×
Codul embed a fost copiat

La videochat pe www.stirileprotv.ro Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt perioadele favorabile pentru vacanta in acest an.

In caz ca nu ati decis deja cand sa plecati in vacanta, Neti si Elena va pot ajuta sa va hotarati, mai ales daca luati in seamna si in ce zodie sunt ceilalti membri ai familiei.

Singura luna de vara care are o planeta in miscare retrograda, adica Mercur, este luna august, insa asta semnifica doar amanari, intarzieri, schimbari.

BERBEC

Perioada benefica pentru nativii din Berbec de mers in vacanta este luna iulie si primele 3 zile din luna august. Pe 3 august, Mercur intra in retrograd si poate sa-i incurce putin. Berbecii pot sa intalneasca pe cineva intr-o calatorie.

Citește și
Cover Neti Gemeni
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Scandal la Euro 2024. Ce înseamnă gestul pe care l-a făcut eroul turcilor în meciul cu Austria

TAUR

Din 4 iunie Jupiter intra in acest semn de pamant, asa ca acesti nativi se pot astepta la tot felul de surprize placute. Taurii nu au "restrictii" astrale pentru vacanta, insa cea mai buna perioada pentru ei este luna august.

GEMENI

Acesti nativi pot pleca in multa calatorii scurte in luna iunie, ii avantajeaza Mercur care tocmai a intrat in zodia lor. De asemenea in aceasta perioada pot gasi oferte avantajoase de vacanta in alte perioade; iulie este o luna buna pentru calatorii.

RAC

Perioada ideala pentru vacanta pentru ei este octombrie si noiembrie, insa si lunile de vara sunt favorabile. Iulie, august si prima parte din septembrie sunt benefice pentru ca le intra niste bani in cont.

LEU

Pot pleca in vacanta in iulie si august, insa aceasta e o perioada in care trebuie sa aiba grija si de sanatate. Perioada ideala pentru ei e iarna, cand pot merge intr-o tara cu clima calda.

FECIOARA

Acesti nativi intampina oaresce rezistenta din partea lui Mercur retrograd in august, insa totusi pot sa se simta bine in august sau chiar la inceputul lunii septembrie.

BALANTA

Fac rost de bani si incearca sa plece intr-o vacanta meritata dupa perioada indelungata in care Saturn a fost retrograd in zodia lor. Pot pleca in iulie cand gasesc si anturajul cu care sa plece.

SCORPION

In afara de luna iulie, care este perfecta pentru majoritatea zodiilor din punct de vedere al calatoriilor si vacantelor, Scorpionii mai pot pleca si in august, insa cu mici reticente din cauza lui Mercur retrograd.

SAGETATOR

Nativii din Sagetator au parte de o vacanta in care ei sunt cei rasfatati, mai ales din punct de vedere culinar. Evident, cea mai buna perioada de vacanta e sfarsitul lui iulie, inceputul lui august. Acesti nativi pot pleca in calatorie si in interes profesional.

CAPRICORN

Pentru acesti nativi, tot anul de acum incolo poate fi o vacanta pentru ca se vor stabiliza emotional, isi vor gasi un partener de care se vor indragosti si ii va ajuta sa se simta bine. O perioada buna pentru vacanta este septembrie, dupa ce Mercur revine in miscare directa.

VARSATOR

Iunie este o perioada buna pentru vacanta pentru acesti nativi. Luna iulie este putin mai agitata pentru ei din cauza unor schimbari legate de plecarile programate sau pentru ca in vacanta intalnesc oameni care le ofera oportunitati de afaceri.

PESTI

Urmatoarea jumatate de an este benefica pentru acesti nativi daca vor sa plece in calatorii, pentru ca Jupiter este in casa calatoriilor. Totusi, cea mai buna perioada pentru concediu este cea cuprinsa intre sfarsitul lui iunie si inceputul lui iulie, cat tine zodia Racului.

Articol recomandat de sport.ro
Olandezii, fără ocolișuri. Cum au numit naționala României după 0-3 în optimile EURO 2024
Olandezii, fără ocolișuri. Cum au numit naționala României după 0-3 în optimile EURO 2024
Citește și...
Cum iti merge in dragoste anul acesta? Afla de la Neti si Elena
Cum iti merge in dragoste anul acesta? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre influenta astrelor in viata sentimentala a tuturor in perioada urmatoare.

Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena
Cum ne afecteaza intrarea in zodia Gemenilor? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au prezentat, la videochat pe www.stirileprotv.ro, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Recomandări
„Generația de suflet” ne-a făcut mândri la EURO 2024. Imagini memorabile care vor rămâne în istorie. GALERIE FOTO
„Generația de suflet” ne-a făcut mândri la EURO 2024. Imagini memorabile care vor rămâne în istorie. GALERIE FOTO

O țară întreagă a fost alături de „Generația de suflet”, care ne-a făcut mândri la EURO 2024.

Rezultatele la Evaluare Națională 2024 au fost afișate. 74,4% medii peste 5. Vezi ce note s-au luat pe județe
Rezultatele la Evaluare Națională 2024 au fost afișate. 74,4% medii peste 5. Vezi ce note s-au luat pe județe

Astăzi, 3 iulie 2024, este ziua mult așteptată de peste 160.000 de elevi și părinții lor, când se afișează rezultatele Evaluării Naționale 2024.

România, în vizorul Moscovei. Rușii și aliații lor de la Chișinău, discuții despre
România, în vizorul Moscovei. Rușii și aliații lor de la Chișinău, discuții despre "anexarea" Moldovei de către țara noastră

Oficialii ruși și oamenii lor de încredere din Republica Moldova și-au dat întâlnire la Moscova, la o conferință organizată de un institut care este bănuit de legături cu FSB.