Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Are nevoie de un transplant de celule stem, pentru a duce o viata normala

60188805
Embed:

Un baiat de 15 ani din Galati sufera inca de la nastere de o boala cumplita, care il impiedica sa se deplaseze si sa se joace ca un copil normal. Dupa o serie de tratamente si de operatii se pare ca salvarea lui consta intr-un transplant de celule stem.


Viorel are 15 ani si este elev in clasa a VIII-a.  Isi doreste foarte mult sa joace fotbal si sa alerge prin parc alaturi de colegii lui. 

Boala de care sufera, amiotrofie spinala, il impiedica sa faca acest lucru. 

In vara a facut un transplant de celule stem, dar acum are nevoie de un al doilea transplant. In fiecare zi se lupta cu boala.

Mama lui Viorel lucreaza in scoala in care invata baiatul ca femeie de serviciu. S-a angajat acolo ca sa-l poata ajuta atunci cand are nevoie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 Noiembrie 2008
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: umanitara, boala, Galati,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61798914
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed