Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Batut cu batul de propriul tata, pentru ca scrie urat la scoala!

Embed:

Un copil de 9 ani, dintr-o comuna din Dambovita, a ajuns la spitalul din Targoviste plin de vanatai, dupa ce tatal lui l-a batut cu batul, pentru ca nu-si face lectiile la scoala asa cum trebuie.

Tatalui ii pare rau acum ca si-a batut copilul. Spune ca n-ar fi trebuit sa-l loveasca cu batul peste picoare si maini. Barbatul spune ca si-a iesit din fire, dupa ce baiatul n-a tinut cont de sfaturile sale si nu s-a apucat sa scrie frumos si fara greseli.

Dupa ce l-a avertizat de mai multe ori, tatal a trecut la fapte. Vazand caietele pline de greseli, barbatul a pus mana pe un bat si l-a lovit pe copil. Atat de rau, incat acesta a ajuns la spitalul din Targoviste. Dupa ce medicii i-au acordat ingrijiri, micutul a fost lasat sa plece acasa

Tatal povesteste ca de 4 ani, sotia lui este plecata la munca in Italia, iar copiii, de 7 si 9 ani, ramasesera in grija lui. Numai ca acum 2 ani, a plecat si el la munca in Italia, iar micutii au ramas in grija bunicilor din partea mamei. Tatal s-a intors in tara vara aceasta si a luat copiii sa stea cu el.

Asistentii sociali din localitate spun ca barbatul a avut grija de copiii pana acum si nu-si explica de ce l-a lovit pe baiatul de 9 ani.

Auzind de povestea trista a copilului batut de tata, preotul din localitate spune ca vrea sa-I ajute si sa-I consilieze, sa mearga pe calea cea dreapta

Tatal este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului. Daca va fi gasit vinovat, el risca sa fie decazut din drepturile parintesti. Autoritatile spun insa ca o mare parte de vina o poarta si mama copiilor, pentru ca de 4 ani, n-a mai dat pe acasa si si-a lasat copiii in grija bunicilor, batrani si bolnavi.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 27 Octombrie 2008
Citeste mai multe despre: copil batut, tata, bat, Dambovita,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed