Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un posibil OZN a fost filmat deasupra Romaniei! Tu ce crezi ca e? Video

Embed:

Site-ul de specialitate UFO Digest a publicat o inregistrare video, despre care se mentioneaza ca a fost realizata in Romania, pe 13 noiembrie.

Conform sursei citate, presupusul OZN a fost filmat de o persoana care se identifica sub pseudonimul "skydiver12345".

El povesteste ca pe 13 noiembrie 2010, in jurul orei 18.00, in timp ce incerca sa filmeze luna, a observat un obiect ciudat.

"Se indeparteaza de luna si puteti observa si planeta Venus, de doua ori, dupa ce efectuez "zoom out" cu camera. Obiectul respectiv se afla la o altitudine de aproximativ 5.000-6.000 de metri, nu facea niciun zgomot si nu avea lumini intermitente." - povesteste cel care a realizat filmarea.

Tot el sustine ca in timpul inregistrarii a avut dificultati in captarea obiectului pe camera, deoarece acesta se misca.

UFO Digest este o comunitate de autori, cititori, scriitori, fotografi si videografi, care prezinta informatii despre fenomenele paranormale si obiectele zburatoare neidentificate.

Imaginile au fost trimise si pe www.stirileprotv.ro de Ionut, un utilizator al site-ului nostru din Chisineu Cris, judetul Arad, care spune ca a filmat sambata seara un "obiect luminos". "Viteza a fost constanta pana la un moment dat, dupa care obiectul a incetinit cateva secunde, apoi a revenit la viteza initiala, pana a disparut la o distanta destul de mare", ne-a scris acesta.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Noiembrie 2010
Citeste mai multe despre: OZN, UFO,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed