Specialisti catre ONU: Sunt 100 de civilizatii extraterestre. Pregatiti-va!

×
Codul embed a fost copiat

Nu mai e decat un pas pana la intalnirea cu extraterestrii. Cel putin asa sustin reprezentantii Academiei de Stiinte din Anglia. Si nu vorbesc de o civilizatie, ci de o suta chiar.

"Acum nu ne mai intrebam daca suntem in Univers, ci cand ne vom intalni cu civilizatiile extraterestre", ne sugereaza oamenii de stiinta care par destul de increzatori intr-o astfel de intalnire.

Acestia au publicat un studiu in revista Philosophical Transactions of the Royal Society Academy si apoi prealuat si de BBC in care vorbesc despre existenta civilizatiilor extraterestre, numarul acestora fiind estimat la o suta pe baza unui calcul propus in 1960 de astronomul Frank Drake, in prezent coordonatorul SETI, programul pentru cautarea civilizatiilor extraterestre.

"In baza cunoscutei ecuatii Drake, care ajuta la determinarea numarului de civilizatii din galaxie si posibilitatea venirii in contact cu ele, putem spune ca, in fiecare moment, in Univers, exista intre 10 si 100 de civilizatii extraterestre”, a declarat dr. Martin Dominik, profesor la St. Andrews University.

Expertii britanici recomanda infiintarii in cadrul structurilor ONU a unei agentii speciale competente care sa se ocupe de problemele legate de asteptata intalnire cu civilizatiile extraterestre.

Citește și
plante negre
Incredibil! Pe Gliese 581g, sora geamana a Pamantului, cresc plante negre?!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Dr. Martin Dominik a incercat sa ne si pregateasca pentru o astfel de intalnire, sugerand faptul ca asemenea civilizatii nu sunt "generatoare de pericole", asa cum se crede.

Universul, surprins in cea mai detaliata imagine de pana acum. FOTO

NASA a gasit prima planeta solida, de marimea Terrei, la 560 ani lumina

Super-Pamantul - o planeta cu 75% apa, la 40 de ani lumina distanta de noi!

Teorii privind efectele unei intalniri de gradul 3

Oamenii de stiinta spun ca frica de necunoscut a generat de-a lungul timpului o gramada de ipoteze apocaliptice despre intalnirea cu fiintele din afara globului terestru. Daca unii cred ca un asemenea eveniment este de dorit, alti oameni de stiinta spun ca ar trebui sa evitam pe cat posibil o asa intalnire. Vezi mai jos cateva dintre teoriile privind contactul cu lumea extraterestra.

Simon Conway Morris, Cambridge: "Este foarte multa liniste in spatiu, dar lucrurile nu vor ramane asa"

Dr. Simon Conway Morris de la Universitatea Cambridge este unul dintre oamenii de stiinta care au participat la studiul mentionat mai sus. Omul de stiinta a spus ca civilizatiile extraterestre au avut tot timpul sa se dezvolte in conditiile in care in Cosmos exista cel putin 100 de miliarde de galaxii, iar sistemul nostru solar este tanar in comparatie cu restul Universului, o diferenta de 9,1 miliarde de ani. Dar dr. Morris sustine ca o intalnire cu civilizatiile extraterestre nu ar avea efecte benefice pentru omenire. Asta pentru ca ar fi interesati doar de resursele Terrei.

Stephen Hawking: "Extraterestrii exista, dar nu trebuie sa-i contactam"

La randul sau si omul de stiinta Stephen Hawking crede ca o asemenea intalnire de gradul 3 nu ar fi indicata. Acesta spune ca e posibil ca extraterestrii sa-si fi irosit toate resursele planetei lor si sa incerce sa descopere unele noi. "Intr-o asemenea situatie, extraterestrii ar putea cauta planete noi pe care sa le colonizeze. In cazul in care ar intra vreodata in contact cu noi, situatia ar putea fi similara cu descoperirea Americii. Cu totii stim ce s-a ales de indieni", a adaugat Hawking.

Geniul Stephen Hawking: Rasa umana va disparea daca nu colonizam spatiul

"Extraterestrii exista! Nu incercati sa-i contactati, pentru ca muriti!"

Albert Harrison, psiholog: "Poate ca ei sunt prea departe de noi si niciodata nu vom reusi sa ne intalnim unii cu altii"

Acesta este de parere ca extraterestrii nu isi doreasc cucerirea intregului spatiu interstelar. Dar isi fundamenteaza teoria pornind de la ideea ca oamenii tind catre coexistenta pasnica. Iar daca extraterestrii seamana cu noi, atunci vor impartasi si ei aceeasi atitudine nonviolenta. "Orice este posibil. Ei pot exista, insa noi nu stim exact ce cautam", mai spune Harrison.

Afla mai multe despre secretele din dosarele OZN: Dosarele OZN din Marea Britanie au fost declasificate

Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!

Parintele Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului, marturiseste ca el crede in existenta "fratilor extraterestri" si ca omenirea nu este singura forma de viata din Univers, ba din contra, ar putea fi ultima. Acesta crede in existenta unei intregi comunitati extraterestre, care este "in stransa relatie de prietenie cu Creatorul".

Vezi aici ce mai spune astronomul de la Vatican!

Ce cred oamenii?

Sondajele efectuate de-a lungul timpului arata ca oamenii nu privesc cu teama o posibila intalnire cu o civilizatie extraterestra.

De exemplu, printre oamenii obisnuiti, 86% dintre americani sunt de parere ca extraterestrii sunt fiinte prietenoase.

Afla mai multe despre studiile demarate in diferite tari!

Primele "dovezi"

Obiectele neidentificate si extraterestrii apar inca din Antichitate in picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi marturia trecerii OZN-urilor pe Terra si chiar sprijina ideea contactului cu lumea extraterestra. Iata cateva dovezi din istorie!

Mitul cercurilor din lanul de grau

Apar peste tot in lume si sunt considerate a fi semne lasate de extraterestri pe Pamant! Este vorba despre controversatele cercuri din lanurile de grau. Dar ce sunt cu adevarat aceste desene geometrice: fenomene paranormale sau afaceri profitabile? Afla mai multe!

Topul tarilor vizitate de extraterestri

Multi sunt tentati sa spuna ca SUA reprezinta cea mai vizitata zona de catre fiintele de pe alte planete, insa conform stirilor publicate de-a lungul timpului, "omuletii verzi" au fost vazuti pe tot globul pamantesc, incepand cu Panama si terminand cu Pyongyang.Vezi un top cu tarile vizitate adesea de astfel de creaturi.

De asemenea, sa nu uitam de pozele si filmulete inregistrate de amatori din lumea intreaga privind vizitele omuletilor verzi.

Cel mai comentat articol de pe site-ul nostru prezinta poze cu un obiect zburator neidentificat pe o plaja din Malaezia.

Vezi mai jos topul celor mai comentate articole despre vizitele omuletilor verzi!

Extraterestrii invadeaza Romania! OZN-uri in Fagaras?

A filmat un EXTRATERESTRU chiar in casa lui! Facatura?! Mai gandeste-te!

Extraterestrii, in turneu prin UK! Trei orase vizitate in doua saptamani

OZN deasupra Moscovei! VEZI VIDEO!

OZN deasupra orasului Niagara Falls!?

OZN pe cerul Germaniei!

Chiar crezi ca nu exista extraterestri? Mai gandeste-te! Vezi GALERIE FOTO!

OZN sau inventie revolutionara a aviatiei americane? TU CE CREZI?

Cele mai tari filme cu extraterestri

E.T. The Extra-Terrestrial (1982), regizat de Steven Spielberg, a fost votat cel mai bun film cu extraterestri din toate timpurile, conform Telegraph.co.uk. Lungmetrajul clasic spune povestea unui extraterestru care ramane izolat pe planeta noastră. Este descoperit de un baieţel de zece ani, iar intre cei doi se naste o relatie de prietenie speciala. E.T. a inregistrat incasari foarte mari si a fost distins cu patru pemii Oscar.

Pe locul al doilea al clasamantului se afla Men in Black din 1997, iar pe locul al treilea Independence Day din 1996, ambele cu Will Smith in distributie.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Sa vezi si sa nu crezi! Top fenomene paranormale in 2010
Sa vezi si sa nu crezi! Top fenomene paranormale in 2010

Le-am privit, ne-au ingrozit! Sunt cele mai hidoase creaturi, extraterestri care te pandesc la geam sau fantome care alearga prin cimitire. Falsuri sau fenomene paranormale, va lasam pe voi sa decideti.

Incredibil! Pe Gliese 581g, sora geamana a Pamantului, cresc plante negre?!
Incredibil! Pe Gliese 581g, sora geamana a Pamantului, cresc plante negre?!

O ipoteza de necrezut anima lumea astronomilor. Se pare ca pe o planeta recent descoperita si asemanatoare cu Pamantul ar exista conditii pentru viata extraterestra. Din cauza luminii slabe, insa, plantele ar fi negre pe suprafata sa.

Piramida folosita de extraterestri ca pista de lansare a OZN-urilor!? Video
Piramida folosita de extraterestri ca pista de lansare a OZN-urilor!? Video

Nimeni nu pare sa stie cu siguranta care este originea piramidei din varful muntelui Baigong, din vestul Chinei, dar, potrivit legendelor locale, ar fi un turn construit de extraterestri pentru a decola cu OZN-uri.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, întrebat cât i-a venit factura la curent: „Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat că a plătit la ultima factură de energie electrică suma de 199 lei şi nu ştie de ce a fost „o factură destul de mare”, în contextul în care nu este un mare consumator de energie.