Clasamentul turistic al extraterestrilor! Cele mai vizitate 10 tari

×
Codul embed a fost copiat

Unde se duc extraterestrii, cand se duc in vacanta? Pe Pamant, bineinteles, dar unde anume? La aceasta intrebare raspunsul poate fi simplu pentru cineva care se uita la filmele de acest gen si urmareste cazurile relatate in presa.

Ce-i drept, multi sunt tentati sa spuna ca SUA reprezinta cea mai vizitata zona de catre fiintele de pe alte planete, insa conform stirilor publicate de-a lungul timpului, "omuletii verzi" au fost vazuti pe tot globul pamantesc, incepand cu Panama si terminand cu Pyongyang.

Bineinteles, Statele Unite detin "monopolul" farfuriilor zburatoare, dar sa stiti ca nu au drepturi exclusive. Iar realizarea unui astfel de clasament nu a fost un lucru usor.

In timp ce in SUA exista o gramada de posibilitati de a raporta un obiect zburator neidentificat, in alte tari acest lucru nu este luat in seama. De asemenea, daca in America aproape oricine poate povesti ca a avut parte de o "intalnire", cu ajutorul telefonului, e-mail-ului sau chiar a Youtube-ului, ganditi-va ca in Desertul Gobi, de exemplu, situatia este complet diferita.

Limbajul poate fi de asemenea o bariera. Daca ne uitam pe statistici, vom remarca faptul ca cei mai multi "aliens" au vizitat tarile vorbitoare de limba engleza. Ce s-ar intampla insa daca un astfel de grup de extraterestri s-ar duce la un picnic, de exemplu, in Turkmenistan? Ce sanse ar fi ca informatia sa ajunga si in Vest? Probabil ca extrem de putine..

Citește și
OZN la Beclean
Extraterestrii invadeaza Romania! OZN-uri in Fagaras?
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Acestea fiind spuse, este de la sine inteles ca nu exista statistici care sa poata reda cu acuratete fenomenul aparitiilor OZN. Drept pentru care, in realizarea unui astfel de clasament al celor mai vizitate tari, au fost luate in considerare numai raportarile in masa. De asemenea, urmatoarea lista a fost intocmita in baza cercetarii efectuate de catre weirdworm.com

Locul 10 - Indonezia
Chiar asa, Indonezia. Chiar daca nu va vine sa credeti, indonezienii raporteaza un numar incredibil de mare de OZN-uri, in fiecare an. Din pacate, incidentele reclamate de populatie sunt mici ca si importanta, insa suficient ca sa ajunga pe locul 10 al clasamentului si sa "bata" Australia (unde de asemenea sunt raportate asemenea cazuri, dar nesemnificative). Oricum, foarte multi indonezieni au reclamat aparitia unor OZN-uri chiar inainte de celebrul Tsunami din Oceanul Indian, in 2004. Aproape toti spuneau ca extraterestrii au incercat sa-i previna de pericol.

Locul 9 - Franta.
Franta are o istorie bogata a aparitiilor OZN, unele datand chiar din Evul Mediu. In 2007, Guvernul francez a facut o miscare neasteptata, dand publicitatii toate documentele referitoare la acest fenomen.

Locul 8 - Germania
Unele dintre raportarile relativ recente ale OZN-urilor apartin perioadei celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Piloti care apartineau ambelor tabere au fost "zapaciti" de aeronave ciudate, pe cerul Germaniei naziste si al Oceanului Pacific. De asemenea, au aparut atunci zvonuri ca armata germana facea experimente cu astfel de aparate de zbor.

Locul 7 - Canada
Vecinul nordic al Statelor Unite are cu ce sa se laude: de exemplu ... mingiile neobisnuite care lovesc uneori gardurile localnicilor sau chiar sparg geamuri. Ba, din cand in cand, mai apar si raniti. Este cazul lui Stefan Michalak care a sustinut ca a fost ars de reactorul unui OZN in 1967 si a suferit bineinteles si din cauza radiatiilor. Un an mai tarziu, un obiect neidentificat s-a prabusit in Shag Harbour, Nova Scotia, in ceea ce a fost supranumit mai tarziu "Canada Roswell." Cautarile autoritatilor nu au reusit sa descopere insa nicio dovada a acestei prabusiri, ceea ce a dus la concluzia ca "lacomii" de americani s-au bagat in acest caz si au furat toate secretele navei respective.

Locul 6 - Marea Britanie si Irlanda de Nord
Anglia are un numar foarte mare de raportari de OZN-uri, in special in sudul tarii si in regiunea Wales. Zona Salisbury Plain este de asemenea renumita pentru activitatea extraterestra. Nu in ultimul rand, unele persoane considera ca celebrul monument Stonehenge este opera unor civilizatii din alte lumi. In 2008, Ministerul britanic al Apararii a dat publicitatii un raport care contine peste patru mii de pagini despre fenomenul OZN.

Cel mai cunoscut caz al englezilor este cel din 1980. Specialisti ai armatei britanice au fost trimis atunci in Padurea Rendlesham ca sa investigheze prabusirea unei aeronave. Se spune ca ei ar fi descoperit un OZN de dimensiuni mici si au vazut lumini stranii miscandu-se printre copaci.

Locul 5 - Mexic
Mexicul este binecunoscut pentru aparitiile Obiectelor Zburatoare Neidentificate. De ce? Probabil pentru ca extraterestrii iubesc monumentele antice ale poporului mexican si, ca orice turist, niciun "martian" nu poate rata piramidele si ruinele.

Locul 4 - China
China (si regiunea autonoma Tibet) detine o istorie pasnica a intalnirilor de gradul 3, cateva astfel de aparitii fiind inregistrate din vremuri stravechi. Legendele antice vorbesc de masini zburatoare, unele facute de oameni, iar altele de zei. Hartwig Hausdorf, un reputat cercetator al acestui fenomen, crede ca dragonii din mitologia chinezeasca au aparut ca urmare a OZN-urilor.

In perioada Revolutiei Culturale insa, cerul Chinei a fost foarte tacut, nu se stie daca din cauza regimului comunist.. Acum, situatia s-a schimbat, iar pozitia Chinei fata de fenomenul OZN este diferita. Multi oameni au inceput sa vorbeasca despre intalnirile lor, iar adevarul incepe sa iasa la suprafata.

Locul 3 - Rusia
Armata rusa a fost la fel de confuza in fata Obiectelor Zburatoare Neidentificate, ca si cea americana. In timpul Razboiului Rece americanii ii acuzau pe rusi ca folosesc aeronave bazate pe experimentele naziste, de tip "farfurie" si, bineinteles, sovieticii ii acuzau pe americani de acelasi lucru.

Granita dintre Rusia si China (Muntii Altai) este considerat locul cu cea mai mare activitate extraterestra. Populatia de acolo a ajuns sa fie indiferenta la aparitia luminilor neobisnuite de pe cer. Din fericire, rusii au declasificat si ei documentele care fac referire la acest fenomen, iar in 2009 au dat publicitatii aceste rapoarte, unde datand din perioada sovietica.

Unul dintre cele mai incredibile cazuri, asa cum apare in documentele respective, este cel de la lacul Baikal, in 1982. Un grup de militari ar fi descoperit acolo, in timp ce se antrenau, cateva creaturi umanoide, imbracate in costume argintii, aflate la o adancime de 50 de metri. Trei dintre oamenii trimisi sa cerceteze cazul au murit in timpul scufundarilor.

Locul 2 - Brazilia
Cazurile de extraterestri vazuti in Brazilia sunt printre cele mai impresionante, si nu din cauza lui Chupacabra (creatura care ucide capre). De cele mai multe ori aceste intalniri dintre om si "alien" se termina destul de rau, iar cineva este ranit aproape de fiecare data.

In 1996, cand mai multe OZN-uri au roit deasupra orasului Varginha, au fost trimise in ajutor fortele aeriene braziliene, politia, armata si pompierii. Informatiile despre acest incident au ramas secrete, dar s-a spus atunci ca au fost capturate doua fiinte. Oricum, aviatia braziliana a dat publicitatii mai multe documente, printre care si unele referitoare la un incident, numit "noaptea OZN-urilor". Atunci au fost lansate avioane de lupta pentru a intercepta ...20 de Obiecte Zburatoare Neidentificate.

Locul 1 - SUA
Fara indoiala, America este centrul activitatii OZN. Cu sute de cazuri raportate in fiecare an, Statele Unite reprezinta capitala "turistica" a extraterestrilor. Uimitor este faptul ca exista cateva cazuri care au fost reclamate nu de un om sau doi, ci de o multime de oameni. Un astfel de incident a avut loc in Phoenix, Arizona, pe 31 martie 1997.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Extraterestrii exista si umbla printre noi deghizati in oameni
Extraterestrii exista si umbla printre noi deghizati in oameni

Cel putin asa cred 20% dintre participantii la un studiu facut la nivel mondial. Si nu-ti imagina ca sunt copii care s-au uitat la prea multe filme science-fiction. Nicidecum! Ci 23.000 de oameni in toata firea din 22 de tari ale lumii.

Extraterestrii invadeaza Romania! OZN-uri in Fagaras?
Extraterestrii invadeaza Romania! OZN-uri in Fagaras?

Un pasionat de natura din Fagaras crede ca este primul roman care a fotografiat OZN-uri.

OZN pe cerul Angliei! Extraterestrii par interesati de... morile de vant!
OZN pe cerul Angliei! Extraterestrii par interesati de... morile de vant!

OZN-ul a fost fotografiat in Norfolk, Marea Britanie, iar extraterestrilor par mai degraba sa le placa antichitatile decat noile tehnologii. Altfel nu ne explicam de ce ar survola niste mori de vant.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.