Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Masinile inmatriculate in Bulgaria, lasate fara numere dupa 90 de zile - proiect de lege

Embed:

Ce-i mai ieftin decat un chilipir? Cand vine vorba de masini, in mod sigur una inmatriculata in Bulgaria. Pe o piata auto amortita de criza fara sfarsit, autoturismele care se mai vand bine raman cele vechi si extrem de ieftine, chiar de la 800 de euro.

Fiti insa cu bagare de seama! Un pret prea mic poate ascunde capcane. Iar portita bulgareasca sta sa se inchida, din cauza problemelor pe care le creeaza pe strazile noastre.

Chiar si pe marginea drumului, negocierea merge unsa cand pretul e convingator. La fiecare sfarsit de saptamana, zeci de clienti pornesc in cautarea unei masini care sa respecte doua reguli simple. Sa functioneze multumitor si sa coste putin.

Mii de masini intrate anul acesta in Romania au inscriptia BG pe placuta de inmatriculare. Asa a aparut o noua meserie - specialistul de inmatriculari in Bulgaria.

Masinile cu numere bulgaresti au ajuns insa anul acesta mult mai serios in vizorul autoritatilor. Multe dintre ele nu au actele in regula, in caz de accident, asiguraratorii bulgari nu platesc daunele, iar amenzile la radar sau rovinieta raman neachitate.

Conform unui proiect, v-ati putea trezi ca o sa cumparati o masina ieftina pe care sa o puteti folosi doar 90 de zile, dupa care sa fiti obligati sa o inmatriculati.

In plus, si Ministerul Mediului anunta de ceva vreme un proiect de lege care va impozita masinile in functie de categoria de poluare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 August 2011
Citeste mai multe despre: inmatriculare masini, Bulgaria,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed