Masinile inmatriculate in Bulgaria, lasate fara numere dupa 90 de zile - proiect de lege

Ultimul update: Luni 01 Octombrie 2012 03:55
Data publicarii: Duminica 21 August 2011 20:23
Categorie: Social

Ce-i mai ieftin decat un chilipir? Cand vine vorba de masini, in mod sigur una inmatriculata in Bulgaria. Pe o piata auto amortita de criza fara sfarsit, autoturismele care se mai vand bine raman cele vechi si extrem de ieftine, chiar de la 800 de euro.

Fiti insa cu bagare de seama! Un pret prea mic poate ascunde capcane. Iar portita bulgareasca sta sa se inchida, din cauza problemelor pe care le creeaza pe strazile noastre.

Chiar si pe marginea drumului, negocierea merge unsa cand pretul e convingator. La fiecare sfarsit de saptamana, zeci de clienti pornesc in cautarea unei masini care sa respecte doua reguli simple. Sa functioneze multumitor si sa coste putin.

Mii de masini intrate anul acesta in Romania au inscriptia BG pe placuta de inmatriculare. Asa a aparut o noua meserie - specialistul de inmatriculari in Bulgaria.

Masinile cu numere bulgaresti au ajuns insa anul acesta mult mai serios in vizorul autoritatilor. Multe dintre ele nu au actele in regula, in caz de accident, asiguraratorii bulgari nu platesc daunele, iar amenzile la radar sau rovinieta raman neachitate.

Conform unui proiect, v-ati putea trezi ca o sa cumparati o masina ieftina pe care sa o puteti folosi doar 90 de zile, dupa care sa fiti obligati sa o inmatriculati.

In plus, si Ministerul Mediului anunta de ceva vreme un proiect de lege care va impozita masinile in functie de categoria de poluare.

Bulgarii se lauda ca ne bagam banii in bancile lor. De ce aleg romanii si grecii bancile de la Sofia

Bulgarii se lauda ca ne bagam banii in bancile lor. De ce aleg romanii si grecii bancile de la Sofia

Proteste Piața Victoriei

Proteste în Piața Victoriei față de modificările la legile Justiției

Reacția primarului Florea după ce a văzut în ce condiții învață elevii

Speranța de viață în România va crește cu 4 ani

groapa de gunoi de la Lipova

Groapa de gunoi de la Lipova arde de 20 de zile. Localnicii sunt disperați

Lista celor care vor primi voucher de 500 de lei de la Primărie

Ce a pățit un tânăr din Sibiu, după ce a luat niște bani uitați într-un bancomat