Muzica si atmosfera romaneasca in bordelurile din Frankfurt. Cat castiga pe zi cele 1000 de romance

×
Codul embed a fost copiat

Intr-un reportaj "Romania, te iubesc" aflam cum fac unii dintre compatriotii nostri bani in Germania. In Frankfurt, ca si in alte orase din Europa, imaginea publica a Romaniei este facuta in strada.

Dupa ce ani de-a randul am fost luati peste picior in intreaga lume, este randul nostru sa privim realitatea in fata si sa acceptam ca Romania inseamna si oamenii din zona marginala a societatii.

Frankfurt pe Main este unul dintre cele mai dinamice orase din Germania. Aici este cel mai mare aeroport nemtesc, cel mai mare targ de bunuri de consum din Europa, un oras in care doar o treime dintre locuitori au pasaport german.

Ceilalti sunt veniti din toate colturile lumii, iar Romania are acolo nenumarati reprezentanti.

Cei mai vizibili sunt cersetorii si muzicantii ambulanti. Strazile din Frankfurt sunt invadate de compatrioti de-ai nostri care toata ziua cer de pomana.

Citește și
Casa constructie
Romania, te iubesc: Aventurile imobiliare ale Armatei Romane. Un vis rezidential ingropat de criza
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

In fiecare seara se aduna in grupuri care-si impartasesc experienta de peste zi. Criza se resimte si pe strazi.

Dar mai cunoscute in Frankfurt sunt prostituatele de la noi. Fetele din Romania au o buna reputatie in PUFURI, bordelurile din Germania.

Hans este un sas din Brasov stabilit de multi ani in Germania. El este un bun cunoscator al industriei sexului din Frankfurt.

"In zona asta a Frankfurtului se estimeaza in jur de 3000 de fete, din care romance sunt in jur de 1000 sau peste 1000. Fac in jur de 400 de euro pe zi, bani din care isi platesc si chiriile", spune Hans.

Romancele sunt foarte apreciate in Frankfurt.

Prostitutia este legala in Germania, daca se desfasoara in spatii inchise. Sunt interzisi insa proxenetii, desi acestia sunt prezenti fara sa iasa in evidenta.

Cand intri in bordel esti intampinat cu muzica romaneasca, semn ca fetele noastre sunt la loc de cinste.

Fiecare cladire are cate 4-5 niveluri, cu scari stramte unde se perinda zeci de amatori de diverse varste sau conditii sociale.

Sunt multi turisti, dar poti intalni si barbati in costum ce lucreaza in centrul financiar de alaturi. Pe fiecare palier sunt 12-15 apartamente unde se ofera servicii sexuale. Fiecare usa deschisa este semn ca ocupanta este disponibila. Usa inchisa este semn ca trebuie sa revii.

Fetele din Romania se feresc insa de romani. Motivul este evident, de multe ori cei din familie stiu ca sunt in Germania in cu totul alte scopuri. Adevarul este dureros. Clientii care vorbesc romaneste sunt imediat respinsi.

Pentru sumele castigate platesc impozit ca orice salariat neamt. In plus, primaria le controleaza analizele si mai ales daca sunt cu taxele la zi.

Viata de noapte in Frankfurt este foarte activa, indiferent de ziua saptamanii. Bordel langa bordel, club langa club. Dar nu doar noaptea sunt deschise bordelurile. Acolo fetele lucreaza 24 de ore din 24, in trei ture.

Unii au gasit variante mult mai decente pentru a-si castiga banii. Vand ziare gratuite.

Argumentele celor care se inghesuie in centrul Frankfurtului sunt puternice. Banii. Fie ca se prostitueaza, cersesc sau recurg la mici furtisaguri, dorinta de a face rapid bani este motivatia cu care se inghesuie pe strazile Europei.

O domnisoara de numai 21 de ani sta de cateva luni pe strazile din Frankfurt. A venit aici cu toata familia din Mures si a preferat sa cerseasca, in loc sa se prostitueze. Concurenta este totusi mai suportabila.

Frankfurt este doar unul din orasele Europei in care imaginea publica a Romaniei este facuta in strada.

Aici "bitte" inlocuieste pe "por favor", "prego", "please" sau "s'il vous plait", cersetori si prostituate, acestea sunt unele dintre cele mai puternice branduri ale Romaniei in strainatate.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Hormonii,
Hormonii, "nutretul” din epoca fast-food, la Romania, te iubesc

Pericolele din farfurie pandesc la fiecare inghititura si pana si cei mai preocupati de un stil de viata cat mai sanatos nu stiu cu adevarat ce mananca.

Romania, te iubesc: Aventurile imobiliare ale Armatei Romane. Un vis rezidential ingropat de criza
Romania, te iubesc: Aventurile imobiliare ale Armatei Romane. Un vis rezidential ingropat de criza

Acum cativa ani, toata suflarea avea un singur gand: sa investeasca si iar sa investeasca, in apartamente si pamanturi. In aventura au intrat desigur si ofiterii, pentru ca tot aveau la dispozitie terenurile unitatilor dezafectate.

Romania, te iubesc! Investitiile in arta, sigure chiar si pe timp de criza
Romania, te iubesc! Investitiile in arta, sigure chiar si pe timp de criza

Operele de arta au valoare intrinseca si, implicit, nu sunt vulnerabile in fata recesiunii care a zdruncinat serios afaceri ce se bucurau de un succes urias.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.