Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gafa comisa de o jurnalista de la ABC, in direct. Ce a zis despre Trump si alegatorii sai cand credea ca are microfonul oprit

Virginia Trioli

O jurnalista de la postul ABC a comis o gafa uriasa marti noapte, in timp ce prezenta ultimele noutati si rezultate din seara alegerilor pentru Casa Alba.

Prezentatoarea Virginia Trioli a crezut ca intra in pauza de reclame, insa nu si-a dat seama ca microfonul este inca pornit si nu s-a abtinut de la comentarii.

Aceasta si-a exprimat sincer parerile legate de poza controversata care a devenit viral pe retelele de socializare miercuri dimineata, cea in care Donald Trump se uita peste umarul sotiei sale si pare ca incearca sa traga cu ochiul la ce voteaza aceasta.

tweet

Virginia Triloli a spus, crezand ca nu este in direct, ca "se uita la sanii ei", apoi a spus ca "cei care il voteaza pe Trump ar trebui sa faca un test de inteligenta", conform Daily Mail.

Cei de la ABC au declarat ca nu vor sa comenteze gafa, insa Twitterul a explodat cu reactii din partea telespectarilor. "Hei, inca te putem auzi" a scris un utilizator.

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 9 Noiembrie 2016
Citeste mai multe despre: SUA, alegeri, gafa, jurnalista ABC, Donald Trump,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed