Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Preot: Este putin probabil ca virusul AH1N1 sa se ia in biserica!

Embed:

Si preotii romani s-au alaturat sambata autoritatilor in lupta cu virusul AH1N1, care imbolnaveste zeci de romani zi de zi, inchide scoala dupa scoala si pune lacat pe institutii. Predicile de sambata au continut si indicatii pretioase pentru enoriasi.


"Cand veniti la biserica stranutati pe umar, in batista, pe mana, dar nu in palma. Daca dati mana cu altcineva, se raspandeste virusul." Acestea sunt cuvintele cu care isi incheie mai nou predica preotul Teofil Moldovan din Budus, Bistrita-Nasaud.

Are pentru toti sfaturi impotriva gripei AH1N1, dar nu i-au picat bine anumite plangeri: "Unii spun ca ar trebui sa vina cu linguritele de acasa, dar uitam de misterul tainei impartasaniei. Este putin probabil sa se ia acest virus in biserica, deoarece Dumnezeu are grija de fiecare credincios."

Asa cred si enoriasii, care au metodele lor de protectie: un pahar de tuica dimineata si usturoi mult.

Astazi au praznuit cu sambata mortilor si nimeni nu s-a gandit la vreun pericol cand a luat pomana din mainile strainilor. "Dumnezeu ne are in paza", au spus toti.

Medicii insista totusi sa fim atenti. Trebuie sa ne ferim de aglomeratie sau, daca nu putem, sa mergem in locurile pline cu o masca de protectie. Sambata, in Gara de nord din Bucuresti, mereu intesata de calatori, oamenii au primit cate o masca, un sapun si o sticluta de spirt.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Noiembrie 2009
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed