De cine se tem cel mai tare spaniolii. Anuntul facut inainte de cea mai spectaculoasa optime de finala de la UEFA EURO 2016

Ultima actualizare: 29-06-2016 00:10

Meciul care defineste cea mai glorioasa perioada din istoria Spaniei, cel cu Italia, se rejoaca luni seara la 7, in optimi. Campionii Europei vor intalni echipa noului BBC - Barzagli, Bonucci, Chiellini.

Finala din optimi va fi pe Stade de France, unde Romania a deschis Euro.  In 2008, inainte sa castige titlul european, spaniolul Fernando Torres le-a spus colegilor sai: Acesta este marele nostru meci, referindu-se la partida cu Italia, pe care au eliminat-o dupa 0-0, dupa prelungiri. In 2012, la Campionatul European, Spania a invins Italia, cu 4-0. Italienii, insa, sunt foarte convinsi ca Spania de astazi nu mai este cea de acum patru ani. Nu mai este acea "invincibila armada".

Pique, aparatorul spaniolilor, intrebat chiar inainte de meciul cu Croatia, de care formatie se teme cel mai mult, a spus: "In primul rand, de Italia", nestiind ca va ajunge sa joace cu Italia inca din aceasta faza.

Italia-Spania este cea mai spectaculoasa optime de finala de la acest Campionat European. Meciul va incepe luni, la ora 19:00 si va fi transmis in direct de PRO TV.

Romania n-a pierdut nici cu Italia, si nici cu Spania, in ultimul an. Romania e acasa, iar Italia si Spania se bat pentru un loc in sferturi la Euro.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO