Vremea azi, 25 martie. În sud şi în sud-est o să plouă slab sau o să cadă lapoviţă

Ultima actualizare: 25-03-2021 09:36

Miercuri avem vreme mai rece decât ar fi normal la această dată. În sud şi în sud-est o să plouă slab sau o să cadă lapoviţă, iar la munte va ninge.

În schimb, în jumătatea nord-vestica găsim vreme mai bună cu soare în cea mai mare parte a zilei. Maximele se încadrează între 1 şi 11 grade Celsius.

Vremea în fiecare regiune

 

În Dobrogea şi Bărăganul se anunţă o zi mohorâtă şi rece. Vor fi înnorări persistente, ploi şi lapoviţă, iar vântul va avea intensificări.

O situaţie asematoare avem şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Cerul rămâne acoperit de nori, va ploua și o să cadă lapoviţă, iar vântul va sufla cu putere.

În jumătatea de nord a Moldovei şi în Bucovina prindem și scurte momente însorite. În zonele mai joase condiţiile de precipitaţii sunt reduse, dar la munte apar câteva ninsori slabe.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem soare în cea mai mare parte a zilei, dar vremea rămâne rece pentru data din calendar. La noapte se va produce bruma.

Cam la fel va fi vremea şi în ţinuturile vestice. Va domina atmosfera însorită, dar temperaturile rămân tot scăzute pentru această perioadă. Pe timpul nopţii şi pe-aici va fi brumă.

În Transilvania se anunţă o zi destul de mohorâtă. Vor fi înnorări persistente, dar în zonele joase sunt condiţii reduse de precipitaţii. În depresiuni va fi foarte frig, iar la munte o să ningă slab.

În Oltenia prindem vreme schimbătoare. Soarele se arată trecător, iar temperaturile rămân sub valorile normale pentru sfârşitul lunii martie. La amiază, termometrele vor indica 10..., poate chiar 11 grade Celsius.

În ţinuturile sudice avem vreme închisă. O să plouă, o să cadă şi lapoviţă, iar valorile termice se opresc la 8 grade Celsius.

Vremea în București

 

În Bucureşti se face mai cald ca miercuri, dar vremea rămâne tot rece pentru data din calendar. Vor fi înnorări persistente, pe parcursul zilei sunt condiţii de ploaie sau de lapoviţă, iar la amiază se vor atinge 8 grade Celsius. La noapte temperatura coboară până la minus 3 grade şi e posibil să se producă brumă.

Vremea la munte


La munte găsim tot vreme rece. Trecător, vom zări şi soarele, dar în Carpaţii Meridionali şi în Orientali mai apar câteva ninsori slabe. Tot pe-acolo, la altitudini mari vântul va sufla cu putere şi va spulbera zăpada depusă deja. Mare atenţie, deoarece în masivele sudice se menţine riscul de avalanşe.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO