Vremea azi, 24 iulie. Averse însoţite de fenomene electrice în Transilvania și pe la munte

Ultima actualizare: 24-07-2021 09:52

Vremea azi, 24 iulie. Sâmbătă avem o zi frumoasă şi temperaturi normale pentru luna iulie.

 

Din a doua parte a zilei, în dealurile Olteniei şi ale Munteniei, în Transilvania şi pe la munte, mai vin câteva averse însoţite de fenomene electrice iar maximele pleacă de la 25 de grade în depresiuni şi în Bucovina şi ajung până la 32 de grade în Oltenia.


Vremea în fiecare regiune

 

În Dobrogea şi Bărăganul găsim soare dar şi câţiva nori de vreme bună. Temperaturile mai cresc puţin şi se opresc pe la 30 de grade.

Mai sus, în Moldova sudicã şi în nordul Munteniei, atmosferă va fi însorită, se face mai cald şi dupã prânz se ating 31 de grade.


În nordul Moldovei şi în Bucovina, se anunţă vreme bunã şi doar pe la munte mai pot să aparã ploi de scurtã duratã. Se încălzeşte uşor şi se vor înregistra cel mult 28 grade Celsius.


În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, aşteptăm vreme frumoasã şi se face puţin mai cald. Ploile pot sã aparã doar întâmplător, mai cu seamã în zonele de munte.


În vestul tãrii, atmosfera va fi însorită, temperaturile continuã sã creascã şi se opresc pe la 31 de grade.


În Transilvania, urmeazã o zi plăcută cu soare şi câţiva nori de vreme bunã. Câteva ploi sporadice, vor uda zonele de munte, iar maximele cresc cu 2-3 grade fațã de ziua trecutã.


În sud-vestul tãrii, norii se adunã în zonele mai înalte, pe unde o să mai plouã puţin, dar în rest avem vreme bunã şi maxime de panã la 32 de grade la Drobeta-Turnu-Severin.


În sudul tãrii, se anunţă soare şi atmosferã plãcutã iar dupã prânz se vor atinge 31 de grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti, astăzi predomină vremea frumoasã, norii apar doar trecător şi vântul va sufla slab. Se încălzeşte uşor şi la amiază se ating 31 de grade Celsius.

Vremea la Munte

 

În zonele de munte, se anunţă soare în cea mai mare parte a zilei. Dupã-amiază şi seara, se adună norii şi vor aduce ploi pe suprafeţe restrânse şi vântul va creşte în intensitate pe timpul ploilor. Valorile termice vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Vremea la Mare

 

Pe litoral, urmează o zi frumoasã cu cer variabil şi un vânt mai activ. Pe plajă se ating cel mult 29 de grade şi apa mării va avea în jur de 24 de grade.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO