Vreme placuta in toata tara, exceptand zonele de munte. De marti temperaturile depasesc 20 de grade

Ultimul update: Joi 23 Martie 2017 00:09
Data publicarii: Luni 20 Martie 2017 08:49
Categorie: Vremea

 Luni mai vin ceva ploi prin nordul, nord-estul si centrul tarii; la munte se anunta lapovita si vant puternic. In rest vom avea vreme destul de buna.

 Maximele pleaca de la 5...6 grade in Bucovina, estul Maramuresului si al Transilvaniei si ajung la 21 de grade in sudul Olteniei. In Dobrogea si Baraganu gasim vreme schimbatoare, cu innorari; scurte momente insorite si poate cativa stropi de ploaie. Vantul nu mai pune probleme, iar temperaturile ajung pe la 14 grade.

In Moldova sudica si in nordul Munteniei norii se aduna din cand in cand si mai pot lasa cateva ploi slabe.
Apare trecator si soarele, iar vantul este destul de cuminte. Temperaturile, comparabile cu cele de ieri, vor urca pana la 11...12 grade. In nordul Moldovei si in Bucovina vom avea vreme cam neplacuta, cu multi nori si ploi locale. Vestea buna este ca vantul nu mai exagereaza. In regimul termic nu sunt schimbari importante fata de ziua trecuta.

O sa ploua si in nordul Transilvaniei si in Maramures. Dupa pranz termometrele vor indica cel mult 10...11 grade. Peste noapte, in zonele joase apar conditii de ceata. Si prin vestul tarii mai vin ceva ploi in zona Crisanei si in apropierea muntilor. In Banat gasim vreme destul de placuta, iar temperaturile cresc si ajung la 17...18 grade- valori mai potrivite pentru luna aprilie. In centrul Romaniei, vom avea atmosfera inchisa, cu ploi si putina lapovita la inceputul zilei. La munte lapovita apare pe zone vaste, iar vantul continua sa sufle cu putere. In depresiuni va fi mai racoare; dar pe partea vestica maximele urca spre 13 grade.

Sud-vestul tarii are parte de vreme destul de buna. Mai apar ceva innorari pe parcursul zilei, dar nu sunt anuntate ploi. Vantul devine activ si se incalzeste. In sudul Olteniei se vor atinge chiar si 21 de grade. Si in sudul tarii se anunta o zi calda, cu maxime de pana la 19 grade in Lunca Dunarii. Se va innora din cand in cand; ar putea sa cada si 2...3 stropi de ploaie; dar vom zari si soarele.

Vreme frumoasa in Vest, innorari si ploi slabe pe partea Estica. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

In Bucuresti asteptam vreme schimbatoare, cu innorari, perioade insorite si ceva conditii de ploaie slaba. Vantul nu mai pune probleme si va fi mai cald decat in mod obisnuit. Maxima va ajunge pe la 17 grade. La noapte vor fi cam 6 grade, iar maine in zori ar putea sa apara ceata.

La munte se incalzeste, dar cerul ramane acoperit de nori si o sa cada precipitatii pe zone vaste. In Carpatii Orientali si in Meridionali se anunta lapovita; in rest vor fi mai ales ploi. Vantul va continua sa sufle tare si pe creste ar putea depasi 80 Km/h.

Marti se face si mai cald: la amiaza se vor atinge 20 de grade. Vom avea o zi foarte placuta, cu soare si vant domol.

Miercuri ramanem cu vremea neobisnuit de calda pentru aceasta data. Maxima urca pana la 21 de grade si atmosfera se mentine insorita toata ziua.

Cald va fi si joi, chiar daca temperatura scade usor. Dupa pranz se vor inregistra in jur de 18 grade. Vremea va fi frumoasa, cu soare; cativa nori si vant un pic mai activ.

Temperaturile vor creste, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru luna martie. Prognoza meteo pana miercuri

Temperaturile vor creste, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru luna martie. Prognoza meteo pana miercuri

Furtună în București

Furtuni în București și în mai multe zone din țară. Joi, episodul se va repeta

Vreme neobişnuit de caldă, dar instabilitatea creşte peste tot. Ploile vin în mai multe reprize

Vreme neobişnuit de caldă pentru această perioadă. Ploile se întorc însă de marți

Temperaturi de iunie în Oltenia. Zonele în care sunt așteptate ploi

Vreme frumoasă și temperaturi neobișnuit de calde în toată țara

Vremea 20 aprilie. Temperaturi mai scăzute şi ploi de scurtă durată

zapada pe DN 65E

Locul din România unde zăpada măsoară 174 de centimetri. Avertismentul meteorologilor

Vremea 19 aprilie 2018. Ploi slabe, în mai multe regiuni

Vremea 18 aprilie. Va continua să plouă, cu întețiri ale vântului în mai multe regiuni

Vremea 17 aprilie 2018. Vreme calda, dar în mai multe regiuni va ploua

Ploaie cu noroi roșiatic, în vestul țării, din cauza prafului saharian. Atenționarea medicilor

Vremea 16 aprilie. Temperaturile rămân predominant ridicate