Natura le strica vacantele turistilor romani din Grecia. Un incendiu a izbucnit sambata dimineata pe insula Thasos


Ultimul update: Marti 13 Septembrie 2016 07:13
Data publicarii: Sambata 10 Septembrie 2016 07:34
Categorie: Stiri Turism

Situatia se complica pentru romanii care au programate vacante in Grecia, in perioada urmatoare.

Pe site-ul Ministerului Roman de Externe, apar informatii actualizate despre portiunile de drumuri cu trafic rutier pertrubat, din cauza surparilor.

Dupa ploile torentiale si inundatiile care au facut prapad in ultimele zile, Secretariatul General pentru Protectie Civila a declarat stare de urgenta, pentru 6 luni. Ministerul nostru de Externe avertizeaza, de asemenea, ca regiunile Messinia, Laconia si zona de est a Salonicului au fost puternic afectate.

In mai multe localitati, circulatia rutiera a fost intrerupta, iar barajul unui rau s-a rupt. Pentru cei care trag sperante ca vor avea vreme de plaja, vestile proaste continua: in urmatoarele doua zile vor cadea ploi abundente si chiar grindina in zona Marii Ionice, Epir, Grecia centrala si de vest, Tessalia si Macedonia de Vest.

In acelasi timp, in insula Thasos, una dintre destinatiile turistice preferate de romani, a izbuncnit in aceasta dimineata un incendiu de proportii.

Imaginile trimise pe adresa Stirilor PRO TV de un turist aflat pe insula, in statiunea Prinos, arata dimensiunile dezastrului.