Un restaurant din Tokyo se lauda ca ti se va gresi invariabil comanda. Boala de care sufera toti chelnerii

restaurant comenzi gresite
Pro TV

Un restaurant din Japonia a ales un mod insolit de a iesit in evidenta.

“Restaurantul Comenzilor Gresite”, proaspat deschis in cartierul Toyosu din Tokyo, le garanteaza clientilor ca e foarte putin probabil sa primeasca ce si-au dorit sa manance. In acest scop, la mese servesc doar persoane suferin de dementa.

Ideea localului este aceea ca nu te astepti sa primesti ce ti-ai comandat, astfel ca ai putea sa ai o supriza placuta dar, mai important, sa constientizezi prin ce trec persoanele cu Alzheimer. De asemenea, incearca sa le ofere suferinzilor o sansa de a fi in continuare “cetateni functionali”.

Mizuho Kudo, un blogger din domeniul culinar a vizitat restaurantul la scurt timp dupa deschidere si a fost incantat de experienta. “Am comandat un hamburger, dar am primit coltunasi. Erau oricum foarte buni si am ras copios”, a povestit Kudo.

Restaurantul a fost deschis "de proba" pentru cateva zile, dar va fi redeschis oficial cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva Alzheimer, pe 21 septembrie.

Citește și
CARTOFI
Un roman mananca anual aproape 100 de kg de cartofi. Secretul care i-a adus faima unui restaurant din centrul Capitalei

FOTO: Mizuho Kudo

Articol recomandat de sport.ro
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"
Citește și...
Carne de pui veche de 7 ani, gasita intr-un restaurant din Mamaia. Cum a incercat patronul sa-i intimideze pe inspectori
Carne de pui veche de 7 ani, gasita intr-un restaurant din Mamaia. Cum a incercat patronul sa-i intimideze pe inspectori

Daca mergeti la mare aveti grija unde mancati. Inspectorii de la Protectia Consumatorului au gasit la un restaurant din Mamaia, atentie, carne de pui veche de 7 ani.

Un roman mananca anual aproape 100 de kg de cartofi. Secretul care i-a adus faima unui restaurant din centrul Capitalei
Un roman mananca anual aproape 100 de kg de cartofi. Secretul care i-a adus faima unui restaurant din centrul Capitalei

Ce face un roman cu 100 de kilograme de cartofi pe an? Ii mananca! In diverse forme, acasa, la prieteni sau la restaurant.

Sute de sobolani au invadat terasele si restaurantele din Centrul Vechi. Patron:
Sute de sobolani au invadat terasele si restaurantele din Centrul Vechi. Patron: "Se simt ca la ei acasa"

Este dezastru in Bucuresti. Sobolanii au invadat Centrul Vechi.

Restaurantele unde privelistea iti taie rasuflarea si te poti bucura de un meniu special. Cat platiti pentru o cina inedita
Restaurantele unde privelistea iti taie rasuflarea si te poti bucura de un meniu special. Cat platiti pentru o cina inedita

Ideea de a lua cina cu orasul la picioare prinde tot mai mult printre romanii care vor sa se bucure de experiente deosebite. Au aparut si aici tot mai multe restaurante, situate pe cele mai inalte cladiri.

Recomandări
Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice. VIDEO
Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice. VIDEO

Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice, au declarat joi oficialii militari și de securitate ucraineni, potrivit Sky News.

Zăpada și gerul i-a pus în dificultate pe unii turiști plecați la drum de Crăciun. Ninsori importante în mai multe zone
Zăpada și gerul i-a pus în dificultate pe unii turiști plecați la drum de Crăciun. Ninsori importante în mai multe zone

Prima zi de Crăciun a adus vreme rece, zăpadă și ger. La munte, vântul a suflat cu putere, iar pe șosele turiștii s-au trezit într-un scenariu pentru care nu erau pregătiți.

Sezonul de gripă a început mai devreme, cu peste 100.000 de infecții respiratorii. Avertismentul medicilor
Sezonul de gripă a început mai devreme, cu peste 100.000 de infecții respiratorii. Avertismentul medicilor

Sezonul de gripă a început mai devreme anul acesta, iar autoritățile au emis deja o alertă epidemiologică. Asta după ce timp de trei săptămâni numărul cazurilor a crescut alarmant și a fost înregistrat și primul deces.