Un nou mod revolutionar de a explora New York-ul: cum arata hotelul digital in care peretii si podeaua "comunica" cu turistii

13-05-2016 08:30

hotel digital

A aparut primul hotel digital din New York, unde clientii sunt asteptati cu multe surprize. Acolo peretii si podeaua prind parca viata cand simt prezenta unei persoane.

Odata activati senzorii, zidurile se transforma in ecrane gigant care ofera informatii pretioase despre orasul care nu doarme niciodata.

Inca de la intrare hotelul impresioneaza. Odata ce clientii au pasit pe semnalul luminos, in fata lor apar mai multe imagini care le ofera informatii despre cele mai apropiate atractii turistice. Pe podea apare o harta, dar si durata si distanta pana in locul respectiv. In functie de alegerea facuta, pe perete sunt proiectate mai multe detalii, dar si fotografii.

David DiFalco, managerul general al hotelului: "Daca iti atrage vreuna privirea trebuie doar sa arati cu degetul spre ea. Acea fereastra se va deschide si iti va oferi detalii despre punctul turistic ales."

Si drumul spre receptie si spre camere este plin de surprize. Peretii prind viata doar in momentul in care simt miscare. Ca la un semn isi schimba culoarea si apar imagini cu frunze, cladiri si fotografii abstracte. In plus, folosirea noii tehnologii le aduce si premii clientilor. De pilda, daca persoana isi acopera fata cu mainile, pe ecran va aparea un cod care asigura o bautura gratuita la barul hotelului.

Jessica Rodriguez, directorul unei companii de marketing: "Nu cred ca experienta hoteliera traditionala a stagnat neaparat, dar cred ca exista nevoia de "wow" ca diferentiator pentru un brand pentru a ajunge mai usor la clienti."

Elementele digitale din interiorul hotelului se adreseaza mai ales tinerilor, dar clientii trebuie sa stie ca varianta traditionala este inca valabila, iar angajatii sunt acolo pentru a da informatii.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO