Programul "Litoralul pentru toti" ofera tarife cu 40 la suta mai mici. Si totusi, doar inspectorii ANAF vin pe la hoteluri

Ultima actualizare: 13-05-2015 06:56

Programul "Litoralul pentru toti", creat de hotelierii de la malul marii, nu are prea mult succes, in ciuda preturilor mici.

Turistii nu s-au inghesuit sa petreaca o saptamana de vacanta cu banii dati pe o singura noapte, in plin sezon. Ce-i drept, nici vremea nu s-a incalzit suficient, ca sa-i indemne sa vina la plaja.

Asa ca proprietarii de hoteluri si pensiuni se plang ca au camerele goale si ca doar inspectorii ANAF le mai trec pragul.
Cele mai multe hoteluri de pe litoral s-au deschis de la 1 mai. Proprietarii incearca sa isi dezmorteasca afacerile cu pachete speciale de vacanta, care ar trebui sa ii atraga pe romanii care nu au multi bani de cheltuit. Dar cei vizati nu par deocamdata atrasi de oferta.

Programul "Litoralul pentru toti" a fost conceput pentru cei care au un buget de vacanta restrans…Chiar si asa, romanii prefera sa vina la mare in plin sezon, doua trei zile, cu aceeasi bani pe care i-ar plati pentru un sejur cu sase nopti de cazare in aceasta perioada!

Tarifele programului "Litoralul pentru toti" sunt cu 40 de procente mai mici fata de cele practicate in plin sezon estival. Pachetele turistice cuprind sejururi cu sase nopti de cazare in sistem all inclusive, incepand de la 190 de lei de persoana pana la 799 de lei, in functie de confortul ales.

Turist: "Vremea nu e chiar asa propice pentru plaja.. "

Tiberiu Dan, administrator hotel: "Urmatorul val de turisti este undeva la sfarsitul lunii mai, cand romanii sarbatoresc Rusaliile. Chiar daca 'Litoralul pentru toti' promite preturi accesibile pentru romani, ei nu se inghesuie din cauza vremii!"

Indiferent de statiunea pe care o aleg, turistii care vin prin programul "Litoralul pentru toti" primesc si un voucher, care le permite sa viziteze gratuit atractiile turistice din zona.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO