Oferte de ultim moment pentru Anul Nou: petreceri la înălțime sau în restaurante tradiționale
Dacă tot nu v-aţi hotărât încă unde o să vă prindă 2018, trebuie să ştiţi că inclusiv variantele last minute sunt pe terminate.
De pildă, restaurantele situate la înălţime, cu preţuri care au urcat până la cer, mai au doar câteva mese, în timp ce localurile tradiţionale sunt pline de câteva săptămâni. Există încă şi varianta cluburilor, numai că, pentru câteva ore de dans, o să daţi sute de lei.
Într-un restaurant, de exemplu, meniul a costat 499 de lei. Chit că specificul este tradiţional, de Anul Nou vor exista şi produse franţuzeşti sau italieneşti.
Mesenii vor avea parte şi de momente artistice cu dansuri societate sau cabaret, dar bineînţeles vor face şi o horă, pentru că va fi invitat şi un ansamblu popular. Dacă localurile mari sunt pline, micile cârciumioare mai au locuri pentru întârziaţi.
Familia Beelantoni a pregătit un Revelion italienesc.
Amalia Beelantoni: „Cred că 20 de locuri libere mai sunt. Nu există DJ, nu există lăutari, nici sală de dans.''
„Ca bază, va fi antipasto siciliano care e compus din prosciuto, toate salamurile italieneşti, brânzeturi, sotolio - acele murături cu vinete şi ulei de măsline. Va fi pasta a la norma, o pastă veche din 800. La miezul nopţii se mănâncă linte cu cotechino sau zampone, pentru a avea un an bogat.''
Participantii vor urmări pe ecranele instalate în restaurant programele pregătite de televiziunile RAI Uno şi Canal Cinque. Un meniu costa 250 de lei.
Mulţi români au ales să intre în noul an plutind şi, măcar pentru o seară, să nu mai fie cu picioarele pe pământ, ci mai aproape de nori. Aşa că au ales ca locaţie restaurantul situat la etajul 36, adică la 136 metri înălţime, de unde vor putea vedea toate artificiile din oraş. Pachetul de Revelion e cuprins între 800 şi 900 de lei.
Dacă vreţi ceva exotic, într-un alt local va fi instalat un beach party cu palmieri, open bar . Există şi un dress code - Aloha Casual. Preţul pachetului este de 400 de lei.
Cluburile sunt şi ele o variantă. Într-unul dintre ele, oaspeţii vor fi protagoniştii unei prezentări de modă pe un podium adevărat. Biletul costă 350 de lei cu băutura şi mâncare.
În cazul în care rămâneți, totuși, acasă, există o altă variantă.
Comerciant: „Avem un purceluş de lapte de 2 luni de zile adus din Spania. Îl facem la cuptor, îl putem servi cu cartofi."
Un astfel de purceluş ajunge pentru şase persoane.
Sorin, comerciant: „Cei care nu au gătit pentru seara de Revelion şi doresc să aibă ceva special şi nici nu vor să gătească, noi avem acest purceluş de 4 kilograme, îl pot comanda la restaurant şi noi îl putem duce acasă în 31 decembrie.”
Preţul final este de 400 de lei.