Hotelul de cosmar din Mamaia va fi inchis, dupa ce patronul a ajuns dupa gratii. Incendiu, furt de curent si poluare fonica

Dată publicare: 02-09-2016 16:40
Dată actualizare: 05-09-2016 06:59


Hotelul Histria din statiunea Mamaia, administrat de omul de afaceri George Bosanceanu, acum aflat in penitenciar, trebuie inchis.

Primaria Constanta a decis suspendarea temporara a activitatii pentru o perioada de 30 de zile. Hotelul Histria din Mamaia este de ani de zile in vizorul autoritatilor. In 2011 o parte din hotel a fost demolata pentru ca era construita fara autorizatie.

Scandalurile au continuat cu mai multe dosare penale pentru furt de energie electrica - in 2012, George Bosanceanu a fost acuzat ca a furat curent de la ENEL, dupa ce autoritatile au descoperit bransamente ilegale la reteaua de electricitate, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 1.800.000 de lei. Iar anul trecut acoperisul hotelului a luat foc.

In acest sezon, trupele speciale si autoritatile au venit din nou la hotel in urma plangerilor facute de turisti, care acuzau zgomotul infernal care venea dinspre Histria. Pentru ca hotelul nu avea curent, George Bosanceanu a decis, chiar daca este arestat, sa monteze in fata cladirii un generator de curent care facea foarte mult zgomot si ii deranja pe turisti. Au urmat alte controale, amenzi si in cele din urma generatorul a fost schimbat.

Dupa ultima verificare, corpul de control al Primariei a decis suspendarea activitatii pe o perioada de 30 de zile.


VIDEO PROTVPLUS.RO