Ziua Europei, sarbatorita la Timisoara. Vezi aici ce activitati se desfasoara la Muzeul Satului

Ultima actualizare: 13-05-2012 20:05
Ziua Europei

Sambata, timisorenii sunt invitati sa petreaca la Muzeul Satului. Ziua Europei, celebrata in mod normal pe 9 mai, se va desfasura in acest an cu patru zile mai devreme. RATT-ul asigura transportul gratuit.

Prefectura Timis a decis sa organizeze sambata o serie de manifestari dedicate Zilei Europei, intrucat data de 9 mai este chiar la mijlocul saptamanii viitoare,si multi nu ar putea participa la eveniment.

De la ora 09:30, la Muzeul Satului Banatean vor fi amplasate standuri ale mai multor tari din Europa.

De la ora 10:30, va avea loc un eveniment inedit intitulat "Europa la 5 ani". Vor fi prezentati cinci copii din judetul Timis care s-au nascut pe 9 mai 2007.

Totodata, vor avea loc mai multe programe artistice, competitii sportive, o expozitie de fotografie si activitati pentru copii.

Timisorenii care vor sa asiste la acest eveniment, au la dispozitie un tramvai gratuit ce ajunge din ora in ora la statia UMT. De acolo vor putea sa se urce imediat in autobuzul 46 care ii va lasa in fata Muzeului Satului. Traseul tramvaiului este urmatorul: Piata Maria-Catedrala-Piata 700-Piata Libertatii-Prefectura-Piata Traian-Printul Turcesc-UMT-Gara de est-Piata Traian-Banatul-Piata Crucii-Piata Balcescu-Piata Maria.

Tramvaiul va circula intr-un singur sens in regim de Cursa speciala si va opri in toate statiile de pe traseu. Cursa este gratuita pe tot parcursul zilei de sambata 5 mai intre orele 09:00 si 15:30.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO