Un minor a incercat sa iasa din tara cu un pasaport eliberat de autoritatile franceze.Al cui era documentul de calatorie

21-05-2014 10:56


pasaport

 Politistii de frontiera din Timis au depistat un tanar care a incercat sa iasa ilegal din tara cu un pasaport care ii apartinea unei alte persoane, stabilita in Franta.

 S-a intamplat marti, la vama Cenad. Pe sensul de iesire din tara, s-a prezentat un adolescent care s-a legitimat cu un pasaport eliberat de autoritatile din Franta.

Politistii de frontiera au verificat documentul si au constatat ca intre tanarul care le-a inmanat documentul si cel din fotografie erau diferente mari de fizionomie, asa ca au demarat cercetarile. Au stabilit astfel ca, tanarul prezentat la vama are varsta de 17 ani si este domiciliat in judetul Arad. Tanarul le-a declarat politistilor ca pasaportul pe care l-a prezentat este de fapt al unui amic de-al sau stabilit in Franta, care i-a trimis prin posta documentul. El a motivat ca a recurs la aceasta metoda intrucat este minor si nu avea acordul parintilor sa iasa din tara.

Oamenii legii au anuntat familia tanarului despre tentativa acestuia de a iesi din tara, ilegal, iar minorul a fost nevoit sa se intoarca acasa. El este cercetat acum pentru fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO