Titu Bojin nu se da batut: „Vrem ca echipa sa se numeasca Poli!”

04-07-2012 12:14

Titu Bojin, Nicolae Robu

Şeful CJ Timiş nu ţine cont de avertizarea FRF, care spune că timişorenii vor avea probleme dacă o vor boteza „Poli” pe echipa ce se va muta de la Recaş la Timişoara.

Atât Nicolae Robu, cât şi membrii delegaţiei care a fost ieri la FRF, se ascund deocamdată de presă, refuzând să dea detalii legate de viitorul fotbalului timişorean.

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a oferit astăzi prima declaraţie legată de întâlnirea de ieri, între delegaţia timişoreană şi juriştii federaţiei.

Am trimis ieri acea delegaţie şi am primit o jumătate de răspuns. Acum se fac hârtiile, atât la federaţie, cât şi la Politehnică, pentru preluarea unei echipe în liga a doua, care să aibă drept de promovare. Prima opţiune este Recaşul, dar sunt şi alte variante. Eu spun să mai aveţi răbdare două-trei zile, pentru că aşteptăm răspunsuri oficiale de la FRF”, a spus Titu Bojin.

Acesta i-a îndemnat pe microbiştii bănăţeni să aibă răbdare şi nu exclude ca echipa mutată de la Recaş să se numească „Poli”, chiar dacă acest lucru va atrage multe probleme pentru noua conducere. Cea mai mare problemă ar fi datoriile pe plan sportiv ale clubului timişorean care a evoluat în ultimii ani în Liga I şi Liga a II-a, datorii care ar putea fi puse în cârca noii societăţi denumite „Poli”.

Vrem ca echipa să se numească Poli. Aşteptăm răspunsul de la federaţie, inclusiv pentru denumirea echipei. Trebuie să avem răbdare”, a afirmat Bojin.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO