Tarife mai mici pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar. Cat platesti daca ramai fara autovehicul

Ultima actualizare: 01-02-2014 06:55
masina ridicata

 Consiliul Local Timisoara a stabilit un nou regulament de ridicare a masinilor parcate neregulamentar. De acest serviciu se va ocupa Societatea Drumuri Municipale, la care Consiliul Local este actionar majoritar.

 Noul contract se va intinde pe o perioada de cinci ani, incepand din luna februarie. Pana acum, pentru ridicarea si transportul unei masini parcate neregulamentar pe domeniul public, proprietarul trebuia sa plateasca suma de 572 de lei. Din luna februarie insa, taxa va fi de 500 de lei. Dupa ce platesc aceasta taxa de ridicare si transport a masinilor, soferii trebuie sa mai scoata din buzunar inca 250 de lei pentru a intra in posesia masinii (pana acum plateau 270 de lei).

Contractul primariei cu Societatea de Drumuri Municipale a mai suferit o modificare. Ridicarea masinilor parcate neregulamentar se face doar in perioada 08:00 – 17:00, de luni pana vineri. In afara acestei perioade de timp, se va recurge doar la blocarea rotilor. Taxa pentru deblocarea rotilor va fi de 100 lei.

Din intreaga suma platita de cetateni, 15% intra in bugetul local.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO