Taberele de vara, in administrarea CJ Timis. Titu Bojin: Nu toti au posibilitati sa mearga in Dubai

01-05-2013 10:00

tabara

 Doua dintre taberele de agrement din judetul Timis ar putea trece in acest an din administrarea Ministerului Tineretului si Sporturilor, in administrarea autoritatilor locale.

 Este vorba despre taberele de la Cheveresul Mare si Poieni Strambu, care in momentul de fata sunt sustinute cu fonduri de la Ministerul Tineretului si Sportului. Reprezentantii Consiliului Judetean vor ca aceste tabere sa treaca intr-un timp cat mai scurt in administrarea autoritatilor locale, pentru a fi renovate si pentru a functiona la capacitate maxima.

„Pentru aceste tabere, cea mai buna gestiune ar fi cea locala. Ca e comunala, oraseneasca sau judeteana, tot mai buna este fata de cea a ministerului. Am facut demersuri pentru ca mai multe locatii sa treaca in patrimoniul nostru. E pacat sa nu venim in ajutorul tinerilor, multi nu au posibilitati sa mearga in Dubai. Asa ca taberele de la Poieni Strambu sau Cheveres ar fi o solutie buna”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Titu Bojin.

Momentan aceasta initiativa se afla la nivel de discutie, iar daca aceasta se materializeaza in aceasta luna, tinerii din scolile din Timis ar putea merge in tabere, inca din aceasta vara.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO