Saptamana viitoare aflam cine a castigat licitatia pentru Pasajul Michelangelo. Cand incep lucrarile

16-11-2012 14:02


pod michelangelo

 Pasajul Michelangelo a primit in aceasta saptamana unda verde de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Constructia pasajului va incepe in primavara, cand vremea se va incalzi.

 Licitatia de construire a pasajului intrase in impas dupa ce o firma cu cifra de afaceri zero pe anul 2011, a depus contestatie inaintea deschiderii ofertelor. Consiliul abilitat sa analizeze contestatia a decis ca aceasta este neintemeiata si ca Primaria poate sa organizeze licitatia. Astfel, saptamana viitoare toti competitorii vor fi prezenti pentru deschiderea plicurilor cu oferte, pentru a fi desemnat castigatorul.

Pasajul va fi una dintre prioritatile orasului pentru ca circulatia din acea zona are nevoie de imbunatatiri. Noi speram sa avem o iarna scurta si imediat ce va permite vremea, firma castigatoare sa inceapa lucrarile. Este esential sa avem contractul semnat si constructorii sa fie in bloc-start pentru demararea proiectului”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Pasajul Michelangelo va lega bulevardul Vasile Parvan de strada Corneliu Coposu si este o investitie de 70 de milioane de lei, bani care provin din fonduri europene. Municipalitatea spera ca acest proiect sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2013.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO