RATT isi modifica traseul pe linia autobuzului 46. De cand intra in vigoare schimbarea

Ultima actualizare: 02-03-2014 07:01
ratt

Regia Autonoma de Transport Timisoara a anuntat ca linia de autobuze 46 isi va modifica traseul, in urma unei solicitari a reprezentantilor Colegiului Silvic "Casa Verde". Schimbarea  vine pentru a fi asigurat transportul elevilor si al profesorilor.

 

Traseul liniei 46 va fi schimbat din 3 martie. Potrivit reprezentantilor RATT traseul se va modifica de pe bulevardul Take Ionescu, pe strada Simion Barnutiu, Calea Dorobantilor, Aleea Padurea Verde, Muzeul Satului, strada Avram Imbroane, Aleea CFR, strada Mihail Kogalniceanu, bulevardul Take Ionescu, Bastion.

"Circulatia pe acest traseu deviat se va face saptamanal, de luni pana vineri, intre orele 07:45-09:00 si 13:00-15:30. Doar cursele cu plecare de la Bastion la ora 07:46, 08:57, 14:29 si 15:29 vor circula pe traseul deviat in zilele lucratoare. In rest, cu exceptia orelor mentionate, autobuzele de pe linia 46 vor circula pe traseul consacrat (Bastion, bulevardul Take Ionescu, Gara de Est, UMT, Muzeul Satului si retur)", au transmis reprezentantii RATT.

Pe traseul deviat, statiile vor fi urmatoarele: Piata Badea Cartan, Samuil Micu, Renasterii, Piata General Virgil Economu, Colegiul Silvic. De asemenea, statia de la fosta ILSA se va muta in dreptul sediului RATT, de pe bulevardul Take Ionescu.

Statile Telegrafului, Gara de Est, U.M.T; cvartal U.M.T., in sensul spre Padurea Verde, se suspenda cand se circula pe traseul deviat.

Orarul autobuzului 46 ramane neschimbat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO