Primul album al trupei ONE, "Aprinde un vis", a fost lansat aseara la Timisoara. VIDEO

12-11-2013 09:21

  Spectacol de neuitat pentru fanii trupei One!

Criss si Vlad, doi dintre membrii formatiei LaLa Band, si-au lansat aseara, intr-un club din Timisoara, primul album, intitulat "Aprinde un vis"

Sute de tineri au cantat alaturi de ei piesele si au fost in culmea fericirii ca si-au intalnit idolii.

Criss si Vlad sunt pe scena un singur suflet, asa ca nu e de mirare ca melodiile lor sunt pline de emotie si romantism, iar fanii din Banat au fost cuceriti pe loc. Fiecare piesa a fost traita la intensitate maxima atat de cei doi interpreti, cat si de cei din public.

Cei doi actori din serialul de succes "Pariu cu Viata" s-au simtit la Timisoara ca intr-o mare familie. Ei spun ca, de fiecare data cand ajung in zona, fanii ii intampina cu multa caldura si dragoste.

"E genial. Ca de obicei, suntem obisnuiti ca am venit pana acum de patru ori aici cu Lala Band si de fiecare data am avut sala plina. Acum este un eveniment special pentru ca de cand suntem in aceasta trupa, in formula Criss si Vlad, venim si incercam sa cantam in locatii mult mai restranse, sa fie o atmosfera mult mai intima", au spus membrii trupei ONE.

Dupa spectacolul de la Timisoara, Criss si Vlad vor face o pauza de o zi, apoi vor sustine un alt concert de promovare a albumului "Aprinde un vis" - la Deva.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO