Primavara aceasta ne vom putea savura cafeaua in Parcul Botanic. Acolo va fi amenajata o terasa

Ultima actualizare: 25-02-2013 00:33
parcul botanic

 Vesti bune pentru timisorenii care vor sa bea o cafea, in timp ce admira peisajul verde din Parcul Botanic. In primavara, aici va fi deschisa prima terasa. Pe de alta parte, in Piata Unirii va scadea numarul teraselor, intrucat zona intra in reabilitare.

 Parcul Botanic va trece prin anumite modificari in urmatoarele luni. Prima dintre acestea consta in amenajarea unei terase, chiar in parc. Momentan, edilii Timisoarei nu stiu care va fi locatia exacta a acesteia, insa un lucru este cert: prima cafea in parc va fi savurata din primavara.

“Avem o echipa de tineri arhitecti care studiaza zona si care trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie. De asemenea, in Piata Unirii vor fi mai putine terase fata de anul trecut, pentru ca vor fi si lucrarile de reamenajare” a declarat viceprimarul Traian Stoia, pentru StirileProTV.ro/Vest.

Viceprimarul orasului a mai spus ca cei care vor avea intaietate sunt proprietarii de terase care in anii precedenti au prezentat “seriozitate”.

O veste buna vor primi in primavara aceasta si skater-ii din Timisoara. Tot in Parcul Botanic, vis-a-vis de tribuna unde aveau loc defilarile din perioada comunismului, va fi amenajat si un loc pentru tinerii carora le place sportul extrem, cu skateboard-ul. Ei vor putea sa isi antreneze abilitatile, intr-un loc special amenajat pentru ei, de dimineata pana seara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO