Peste 300 de calculatoare vor ajunge in acest an in scolile din Timisoara. Cati bani au fost alocati pentru aceste dotari

Ultima actualizare: 07-03-2014 07:01
Calculatoare

 Scolile si liceele din Timisoara vor avea in acest an un buget de 2.7 milioane de lei, bani care urmeaza sa fie folositi pentru refacerea cladirilor si dotarea salilor de clasa.

 Din aceasta suma vor fi cumparate calculatoare noi, videoproiectoare, precum si sisteme de supraveghere.

Potrivt reprezentantilor primariei, in acest an vor fi cumparate 300 de calculatoare noi pentru laboratoarele de informatica, 30 de videoproiectoare, 25 de table de tip smartboard, dar si sisteme de supraveghere video si alarmare antiefractie pentru 15 scoli.

Din lista de dotari nu lipsesc echipamente pentru unitatile de invatamant tehnologic sau cu specific, cum ar fi laboratoare mobile pentru curent alternativ si continuu la Colegiul Tehnic Ferdinand I, sau manechine de resuscitare si simulatoare de injectii intramusculare pentru Colegiul National Ana Aslan.

De asemenea, anul acesta vor fi construite si 10 rampe pentru persoanele cu dizabilitati, la intrarile in unitatile de invatamant din Timisoara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO