Peste 1000 de euro lunar pentru cel care va conduce “Timisoara-capitala culturala europeana”

Ultima actualizare: 19-03-2012 11:43
comemorare Timisoara 1989

Timisoara isi doreste titlul de capitala culturala europeana pentru 2021. S-au facut demersurile necesare, s-a instituit o asociatie menita sa studieze problemele culturale, dar lipseste directorul executiv al proiectului.

Postul a fost scos la concurs, iar cei inscrisi trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Si salariul este unul motivator. Castigati minimum 1000 de euro pe luna, in primul an. “Salariul este asigurat de o fundatie timisoreana. Poate creste in functie de rezultate, dar este valabil doar pentru primul an. Ulterior, directorul trebuie sa isi asigure salariul prin fondurile atrase si depinde de modul in care decurge proiectul. Din bugetul local nu exista niciun fond”, a declarat reprezentantul asociatiei, Corina Raceanu.


Puteti ocupa functia de conducere doar daca aveti studii superioare in domenii precum arta, stiinte umaniste, sociologie, studii culturale si studii post-universitare de management cultural, politici culturale, cunoasteti foarte bine limba engleza si aveti abilitati de operare PC.


Un pas decisiv va fi elaborarea unui proiect complex de management 2012-2013 care sa contina o analiza in detaliu a mediului cultural timisorean, un plan de actiune pentru dezvoltarea proiectului, un buget estimativ, precum si necesarul de resurse umane si materiale.


Toate detaliile privitoare la modul de desfasurare, perioada inscrierii si bibliografia necesara le puteti gasi pe site-ul Primariei Timisoara.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO