O noua lovitura pentru Poli! Un consilier judetean da detalii legate de rezultatele auditului

Ultima actualizare: 08-05-2012 18:34
Axente cu spatele

Dupa ce Primaria nu a alocat niciun leu clubului, iar Gheorghe Ciuhandu i-a transmis lui Iancu sa plateasca datoriile, a venit randul lui Viorel Sasca sa dea detalii ingrijoratoare in legatura cu situatia financiara de la Poli

Rezultatele auditului de la Poli Timişoara sunt confidenţiale, însă semnalele venite din partea a două persioane care l-au citit nu sunt pozitive în vederea intrării în acţionariat a autorităţilor locale şi judeţene.

Primul a fost Gheorghe Ciuhandu, care i-a transmis ieri lui Marian Iancu faptul că Primăria nu va intra în această colaborare dacă Poli nu ia licenţa. Astăzi, consilierul judeţean Viorel Sasca a vorbit şi el despre ce a citit în auditul cerut de CJT. „Avem o clauză de confidenţialitate. Nu pot să dezvălui momentan date din acest audit. KPMG e o firmă serioasă, s-a dovedit acest lucru şi acum, pentru că a băgat o frază în preambul, în care ne spune că acest audit nu poate fi folosit pentru tranzacţii viitoare. Datele primare pe care ei le-au analizat trebuie confirmate din altă sursă. Nu ştiu cum am mai putea face acest lucru într-un timp atât de scurt. Acest audit are mai mult caracter informativ, dar pentru cine vrea să-şi facă o părere, şi-o poate face pe baza acestuia. KPMG s-a acoperit în faţa unui posibil atac al societăţii conduse de domnul Iancu. El ar fi putut da firma în judecată pentru calomnie şi denigrare, având în vedere că unele date de aici nu sunt chiar corecte. În mod normal, auditurile nu au asemenea atenţionări”, a spus consilierul judeţean.

Ostaficiuc: „Sasca se trezeşte vorbind”

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş este mult mai cumpătat când vine vorba de acest subiect. „Nu pot să vă spun nici măcar ce culoare are coperta documentului de la KPMG”, a declarat, în glumă, Constantin Ostaficiuc. Acesta mai spune că mâine sau poimâine va avea loc o întâlnire între liderii partidelor politice, în urma căreia se va lua o decizie legată de subiectul „Poli”. „Domnul Sasca se trezeşte câteodată vorbind de toate. Conform contractului de confidenţialitate pe care şi dânsul l-a semnat, nu avea voie să declare nimic. Este problema lui dacă va fi dat în judecată de KPMG. La sfârşitul acestei săptămâni ne vom întâlni, liderii politici, şi atunci vom lua o decizie. La această întâlnire i-am invitat şi pe cei de la KPMG”, a spus şeful CJT. La întâlnirea respectivă vor participa Constantin Ostaficiuc, Gheorghe Ciuhandu, Nicolae Robu şi Titu Bojin.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO