O masina de politie care ducea un suspect de furt la Parchet a fost izbita de un BMW, la Timisoara

Ultima actualizare: 30-08-2013 06:59
accident cu masina de politie

 Incidentul s-a petrecut marti dupa-amiaza la intersectia dintre strada Simion Barnutiu si Piata Badea Cartan din Timisoara.

 Masina de politie care ducea un barbat suspectat ca a furat telefoane mobile dintr-un magazin, la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, pentru a primi mandate de arestare preventiva, a fost izbita de un BMW care in intersectie nu i-a acordat prioritate de trecere.

Masina de politie venea dinspre Calea Lugojului, pe strada Simion Barnutiu, iar BMW-ul venea dinspre Badea Cartan. In fata masinii de politie care avea semnalele acustice si luminoase in functiune se afla si o ambulanta care era de asemenea in misiune. Aceasta din urma a fost lasata sa treaca de catre soferul BMW-ului, care insa nu a mai vazut ca in spatele ambulantei vine si masina politiei si s-a izbit violent in partea laterala a acesteia.

Din fericire, in urma impactului, nici o persoana nu a fost ranita si nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Suspectul de furt a fost preluat de o alta masina a politiei si dus la Parchet pentru a primi mandate de arestare, iar soferii ambelor autoturisme au fost testati cu aparatul alcooltest, insa rezultatele au fost negative.

Pentru ca nu a acordat prioritate de trecere masinii de politie aflate in misiune cu semnalele acustice si luminoase in functiune, soferul BMW-ului s-a ales cu permisul suspendat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO