Robu a votat la Scoala Generala Nr. 30: „Am votat pentru cea mai buna reprezentare a Timisoarei in Parlamentul Romaniei"

25-05-2014 11:33


Nicolae Robu, vot

 Insotit de sotia si fiica sa, primarul Nicolae Robu a sosit in jurul orei 9:30 la Scoala Generala Nr.30 din Timisoara, acolo unde a votat atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru cele partiale, pentru Colegiul 3 Deputati Timisoara.

 Nicolae Robu a tinut sa le aminteasca timisorenilor ca alegerile europarlamentare sunt foarte importante si ca este esential ca toti cetatenii sa isi exprime votul pentru desemnarea unui reprezentant in Parlamentul Romaniei.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: „Am votat pentru cea mai buna reprezentare a Timisoarei in Parlamentul Romaniei si cea mai buna reprezentare a Romaniei in Parlamentul European. Sper sa vina cat mai multi cetateni ai Timisoarei la vot sa inteleaga cat de importante sunt ambele alegeri care se desfasoara astazi in municipiul nostru, la fel cum sper de altfel sa mearga la vot cat mai multi cetateni ai Romaniei. Este esential ca Romania sa fie reprezentata cat mai bine prin cei mai buni oameni care si-au aratat si disponibilitatea de a o reprezenta in Parlamentul European”.

La Scoala Generala Nr.30 din zona Soarelui a votat, alaturi de primarul Robu, si Cristian Busoi, candidatul inscris in cursa pentru un nou mandat de europarlamentar. De asemenea, alaturi de cei doi a votat si Viorel Coifan, candidatul PNL pentru alegerile partiale pentru Colegiul 3 Deputati.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO