Iancu se asteapta la tot ce e mai rau: „Poate jucam in liga a zecea sau ne desfiintam”

13-02-2012 17:32


Iancu

Reprezentantii puterii locale intarzie sa dea un raspuns legat de asocierea cu Poli Timisoara. Iancu ii anunta ca, fara ei, clubul nu va mai putea face performanta

Autorităţile locale şi judeţene amână un răspuns concret legat de asocierea cu Poli Timişoara, iar timpul se scurge în defavoarea clubului. Gruparea alb-violetă trebuie să depună dosarul de licenţiere pentru prima ligă până în 31 martie, iar Marian Iancu spune că se gândeşte chiar şi la desfiinţarea echipei, dacă primăria şi CJT nu intră în acţionariatul clubului.

„Nu ştiu nimic din ce vor ei, nu ştiu care sunt intenţiile lor. Dacă ei consideră că e nevoie, ne vor contacta. Clubul este 100% dependent de intrarea lor în acţionariat. Noi nu vindem acţiuni, îi invităm în acţionariat”, a declarat patronul lui Poli. Acesta prevede un viitor sumbru pentru club dacă răspunsul autorităţilor va fi negativ. „Există şi posibilitatea ca ei să nu se implice. Dacă va fi aşa, mergem în liga a cincea, în liga a treia sau a zecea, ne desfiinţăm, vom vedea ce va fi. Eu le-am spus vara trecută că vreau să desfiinţez clubul, ei mi-au cerut să mai rămân. Le-am spus de atunci că pentru asta e nevoie de bani. Chiar nu pot să mă pronunţ acum în legătură cu viitorul clubului, poate că Poli va reuşi să se reconstruiască de la zero şi să ajungă să aibă rezultate mai bune decât am avut noi”, a spus Iancu.
Liderii partidelor politice din Timiş, Constantin Ostaficiuc, Adrian Orza, Titu Bojin şi Nicolae Robu, s-au întâlnit astăzi şi au analizat în detaliu rezultatele auditului financiar de la Poli. Nu au luat însă nicio decizie în legătură cu asocierea despre care se vorbeşte de mai bine de două luni. „Se va decide prin votul consilierilor dacă noi vom intra sau nu în acţionariat, dar nu se va vota miercuri. Mirecuri doar li se va prezenta consilierilor din toate partidele acest raport. Probabil că vom lua în timp util o decizie, dar nu vă pot spune de acum care este această decizie”, a spus Ostaficiuc.
Adrian Orza, cel care l-a reprezentat pe primarul Gheorghe Ciuhandu la întâlnirea de astăzi, a precizat că şefii lui Poli vor fi şi ei invitaţi la o discuţie cu autorităţile locale în zilele următoare. „Va trebui să existe consultări cu toţi cei care votează, pentru a se vedea care este şi viziunea lor. Nu li se poate impune o anumită atitudine. Probabil căvom avea şi o discuţie cu domnul Iancu, după ce consilierii judeţeni şi locali se vor pronunţa asupra auditului”, a declarat Orza.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO