Elevii pot merge la cursurile Universitatii de Vest, fara examenul de bacalaureat. Cum este posibil

03-04-2013 10:16


deschidere universitatea de vest timisoara

 Liceenii pot vedea mai repede cum este viata de facultate. De astazi, pana in 5 aprilie, la Universitatea de Vest se desfasoara Zilele Portilor Deschise, ocazie cu care tinerii pot testa perioada studentiei.

 Actiunea Zilelor Portilor Deschise coincide cu programul “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, din cadrul evenimentului “Scoala Altfel”. Cu aceasta ocazie, elevii pot participa la mai multe sesiuni interactive cu studentii si profesorii, si pot lua parte chiar la cursuri, pentru a vedea daca facultatea pe care vor sa o urmeze in viitor este conform asteptarilor.

“Ne dorim sa realizam un transfer de cunostinte si competente, sa venim in sprijinul tinerilor pentru stimularea performantei si realizarea unui cadru propice comunicarii cu viitorii nostri studenti”, a transmis rectorul Marilen Pirtea.

La Zilele Portilor Deschise vor participa toate cele 11 facultati ale Universitatii de Vest. Astfel, viitorii studenti pot sa aleaga mai bine ce facultate cred ca li se potriveste mai bine si ce cariera ar dori sa urmeze. Evenimentul are loc in perioada 3-5 aprilie.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO