Dragostea trece prin stomac. Cu ce oferte ii intampina restaurantele din Timisoara pe indragostiti
De Sfantul Valentin, barbatii le pot pregati o serie de surprize speciale iubitelor. Le pot duce la film, le pot face cadouri, dar toate acestea completate de o cina romantica definesc cea mai reusita Valentine’s Day.
Restaurantele din Timisoara le vin in ajutor barbatilor care se gandesc sa isi surprinda iubitele intr-un cadru romantic.
La “Casa Bunicii”, un meniu deosebit, acompaniat de o muzica speciala si cateva surprize pentru indragostiti, definesc ingredientele unei seri pline de romantism.
Meniul pentru indragostiti este unul tematic. Exista doua variante. Primul este format din aperitivul, denumit “Dragoste exotica”. Acesta cuprinde un mix de salata cu pui, mango, mozzarella, rosii cherry si seminte de susan. Felul de baza, sau “Lover’s Dream”, contine cartof fondant, piure de sfecla rosie si chimen, chips de telina, rulou de curcan cu sparanghel si pasta Philadelphia, muschiulet de porc cu scortisoara in crusta de miere si nuci. La finalul cinei, indragostitii primesc ca desert “Sarutul pasional”. Este vorba despre o minitarta cu spuma de capsuni si un minirol cu crema de ciocolata si chilli.
A doua varianta de meniu Valentine’s Day ofertita de acelasi restaurant este formata din gustarea rece denumita de aceasta data “La Dolce Vita”. Ea contine salata de cruditati cu fructe de mare si dressing Caesar cu rodie. Felul de baza care poarta denumirea de “Aripile lui Cupidon” contine muschiulet de porc in crusta de condimente afrodisiace. Tot aici, indragostitii se pot infrupta din piept de pui marinat in vin rosu si scortisoara, umplut cu camembert si fistic. Toate acestea se servesc impreuna cu garnitura de sparanghel, inimioare crocante de cartofi, telina duchess si sos burgund. Desertul “Oh la la” din ciocolata picanta pe pat de biscuit amaretto se serveste la final.. Pretul unui astfel de meniu (oricare dintre cele doua tipuri) este de 89 de lei.
Restaurant "Belvedere" ii invita pe amorezi la o seara “dupa voia inimii”, dupa cum anunta reprezentantii localului. Meniul poetic si luxuriant, exigent cu numarul caloriilor si totodata generos in savoare a fost pregatit de un master chef.
Seara incepe cu un aperitiv format din cuib de taietei noodles cu creveti, midi si calamari, asezonat cu sos thai. Felul principal contine medalion din file de curcan pe petale de portocale confiate garnisit cu orez roz aromat cu sofran si topping din spuma de sampanie.
Ca desert, indragostitii vor servi brownie cu mousse de zmeura si norisor de zahar caramel acompaniat de capsuni proaspete. Meniul include un cocktail fin frantuzesc pe baza de crèma de sampanie. Pretul unui meniu pentru o singura persoana costa 70 de lei.
Restaurantul “La Rousee” ofera indragostitilor un meniu la pretul de 59 de lei pentru o persoana. Oferta include gustare rece, fel principal si desert. La gustarea rece se vor servi inimioare de cascaval, floricele de cabanos, nufar japonez, rosii cu vinete si salata a la rouse. Felul principal contine medallion de pui toscan, steak exotic si cartofi la cuptor. La desert amorezii vor fi rasfatati cu “Iubire de ciocolata”. Seara va fi intretinuta de un DJ, incepand cu ora 20:00. Grupurile de peste 8 persoane beneficiaza de 10% reducere.
Sursa: Pro TV
Etichete: timisoara, restaurante, indragostiti, meniuri, Valentine's Day,
Dată publicare:
13-02-2013 10:17