Atentie timisoreni! Mai multi indivizi pretind ca sunt angajati Aquatim si pacalesc batranii


Ultimul update: Duminica 08 Septembrie 2013 00:32
Data publicarii: Joi 05 Septembrie 2013 12:11
Categorie: Timiș
apa robinet

Societatea de apa si canalizare din Timisoara trage un semnal de alarma. Mai multi indivizi au patruns in apartamentul unei batrane de 90 de ani si au pretins ca sunt angajati Aquatim.

Ei au intrat in apartamentul batranei din zona centrala a Timisoarei, cu pretextul verificarii contoarelor de apa din apartament. Dupa ce au petrecut cateva minute in apartamentul femeii, falsii angajati Aquatim au emis o chitanta cu stampila unei pretinse „Regii de Apa si Metodologie” si au incasat suma de 63 de lei.

Aquatim precizeaza ferm ca angajatii nostri NU patrund in apartamentele clientilor. Citirea se face doar in bransamentul central, care este situat in exteriorul blocurilor. Mai mult, Aquatim nu incaseaza contravaloarea acestor servicii pe teren, ci doar la casieriile special amenajate”, au transmis angajatii Aquatim.

De asemenea, compania de apa si canalizare atrage atentia clientilor sa fie vigilenti si precauti. In cazul in care trec prin asemenea situatii, sa sune la dispecerat (0256 201 362 si 0756 119 528), care functioneaza non-stop.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Timis, pana acum nu a fost depusa nicio plangere la politie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO