Accident mortal la intrare in Timisoara. O femeie a fost lovita de o masina de teren

31-10-2012 09:48


  Viata unei femei din Timisoara a depins numai.. de o clipa de neatentie.

 Viata unei femei din Timisoara a depins numai.. de o clipa de neatentie. A traversat soseaua nationala de la intrare in oras, extrem de circulata, in fuga si fara sa se asigure prea bine. A sarit brusc in fata unei masini de teren, iar izbitura a fost atat de puternica incat femeia a cazut fara suflare in mijlocul drumului.

"O persoana mi-a sarit in fata masinii. N-am apucat sa o evit. Nu stiu de unde a venit, alerga cred... Chiar nu stiu ce s-a intamplat, mi-a sarit in fata masinii si n-am apucat s-o evit", a spus soferul masinii de teren.


Este greu de inteles cum de femeia a traversat o sosea foarte circulata, cu patru benzi, fara sa se asigure. Printre farurile altor masini, soferul a observat-o in ultimul moment.

Medicii sositi la locul accidentului nu au mai putut decat sa constate decesul femeii. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul. Nu sunt insa suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Identitatea femeii nu a putut fi inca stabilita, pentru ca asupra ei nu s-au gasit niciun act.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO