20.000 de euro pentru o ora cu Inna. Solista ar putea canta la Ziua Timisoarei


Ultimul update: Duminica 28 Octombrie 2012 18:40
Data publicarii: Joi 19 Iulie 2012 13:52
Categorie: Timiș
Inna

 Si anul acesta, timisorenii vor avea parte de trei zile de sarbatoare in 3, 4 si 5 august de ziua orasului. Marea surpriza de anul acesta ar putea fi celebra cantareata Inna.

 Daca va concerta la Timisoara, solista care a cucerit aproape intreg mapamondul, ar sustine al treilea concert in tara sa de origine, Romania.

Administratia locala a decis sa o invite pe Inna la Ziua Timisoarei, pentru suma de 20.000 de euro, adica 90.000 de lei. Asta ar insemna ca solistei sa ii revina mai mult de jumatate din bugetul dedicat intregului eveniment care este de 150.000 de lei.

Astfel de sume ar trebui alocate altor activitati cu adevarat importante in administratia publica”. Primele reactii ale timisorenilor.

Onorariul care ar fi platit pentru concertul de o ora al Innei este inca in faza de negociere. Cu toate acestea, au aparut primele reactii ale timisorenilor. Cateva zeci de locuitori si-au unit fortele pe reteaua de socializare Facebook pentru a transmite administratiei locale ca nu sunt de acord ca artista sa cante de Ziua Timisoarei pentru o astfel de suma. Acestia ii indeamna si pe altii sa semneze o petitie online prin care se declara impotriva acestei initiative.

Inna a fost invitata sa cante la zilele Timisoarei pentru suma de 20.000 de euro. In calitate de cetateni ai orasului, credem ca astfel de sume ar trebui alocate altor activitati cu adevarat importante in administratia publica”,spun cativa dintre timisorenii care au lansat petitia online.

Intr-o singura zi, peste 800 de persoane au semnat petitia de pe reteaua de socializare.

Managerii cantaretei au cerut initial 30.000 de euro

Considerata cea mai in voga artista din Romania, Inna a devenit cunoscuta in 2008. In scurt timp hiturile ei au devenit celebre si au rasturnat topurile muzicale din tara si de peste hotare. Un an mai tarziu, solista obtine un trofeu la premiile MTV Europe Music Award pentru “Cel mai bun interpret roman”.

Cu toate ca in Romania ea canta doar ocazional, Inna se bucura de un succes enorm in strainatate. Onorariul pe care il primeste pentru un concert de mai putin de o ora pleaca de la 15.000 de euro. In momentul de fata este considerata cea mai scumpa solista din Romania.

Pentru a concerta la Timisoara, managerii sai au cerut initial 30.000 de euro, insa Primaria Timisoara a oferit cu 10.000 de euro mai putin.

Ce spune administratia locala despre petitia online

Contractul cu Inna inca nu s-a negociat. Daca are pretentii exagerate nu vom accepta. Suma vehiculata nu este cea stabilita. Reactiile acestea sunt reactiile unora care nu stiu sa piarda alegerile”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

Daca Inna va canta in orasul de pe Bega in august, ramane de vazut. Negocierile continua intre managerii solistei si reprezentantii primariei.De Ziua Timisoarei, vor urca pe scena mai multi solisti printre care si formatia Rezident X. Este vorba de noua trupa al lui Ovidiu Ioncu Kempes, considerat cea mai reprezentativa voce a trupei Cargo.

Sursa: Pro TV

Dezbracata pe internet. Surpriza Innei pentru fanii din Franta. FOTO
Inna, fotografiata in pat, dupa ce s-a trezit. Ipostaza in care a surprins-o obiectivul. FOTO
Inna, fotografiata in pat, dupa ce s-a trezit. Ipostaza in care a surprins-o obiectivul. FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO