Publicatia Enquirer anunta "bomba" mondena a anului: Barack Obama ar putea divorta de Michelle. Cand s-ar putea intampla

02-02-2014 13:08


Barack Obama, Michelle Obama

Publicatia National Enquirer, citat de Daily Mail, afirma ca intrebarea care a stat pe buzele multor americani in ultimele luni este cat timp vor mai rezista impreuna presedintele Barack Obama si sotia sa, Michelle.

Conform sursei citate, daca zvonurile sunt adevarate, mariajul de 21 de ani al celor doi a fost zguduit de acuzatii de infidelitate si certuri din gelozie. Si, chiar daca oficialii de la Casa Alba au refuzat sa comenteze aceste zvonuri, presa mondena afirma ca au fost pana acum cateva semne evidente de raceala intre membrii cuplului prezidential, in ultima perioada.

Daily Mail, care citeaza National Enquirer, scrie ca cei doi dorm deja in paturi separate din vara anului 2013, cand au aparut problemele sentimentale. Punctul culminant a fost - se pare - momentul in care sotul sau a umilit-o in public la ceremonia dedicata lui Nelson Mandela, atunci cand Barack a flirtat cu blonda care conduce guvernul Danemarcei, premierul Helle Thorning-Schmidt.

Astfel, zvonurile spun ca Michelle Obama va mai sta alaturi de Barack doar pana cand el isi va termina mandatul prezidential. Atunci, el se va duce la casa pe care o are in Hawaii, in timp ce ea va ramane cu fiicele in Washington. Daily Mail mai scrie ca publicatia The Enquirer este faimoasa pentru conexiunile pe care le are la Washington si ca a avut pana acum multe subiecte pe care publicatiile principale, mari, din SUA, le-au ignorat in prima faza - asa cum s-a intamplat cu scandalul Bill Clinton si Monica Lewinsky.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO