O agentie iraniana de stiri arunca bomba: Guvernul SUA e condus din umbra de extraterestri nazisti

14-01-2014 09:14


O agentie iraniana de stiri arunca bomba: Guvernul SUA este condus din umbra de extraterestri

Una dintre agentiile de stiri semi-oficiale ale Iranului, Fars News, a scris duminica despre faptul ca guvernul Statelor Unite a fost condus in secret pana acum de un "guvern din umbra" al unor extraterestri, inca din 1945.

Stirea agentiei Fars News este citata pe blogul publicatiei Washington Post, in care se noteaza ca mass-media din Iran are o reputatie pentru faptul ca duce conspiratia terorismului "la un alt nivel'. In acest sens, iranienii ar fi scris pana acum despre planurile secrete ale Israelului de a anexa Iranul, despre conspiratia organizata de media occidentala care a fabricat citate ale presedintelui Hassan Rouhani de condamnare a Holocaustului si despre secretul evreiesc al familiei regale britanice.

Acum, noua "bomba" a presei de la Teheran este informatia potrivit careia guvernul de extraterestri din SUA ar avea baza in Nevada si ar fi condus din umbra inclusiv Germania nazista. In plus, programul controversat al NSA ar fi de fapt un instrument al extraterestrilor care incearca sa-si ascunda prezenta pe Terra, precum si agenda secreta de dominare globala.

Si, ca o dovada a faptului ca Germania nazista a fost condusa de extraterestri, Fars News scrie ca nemtii au construit multe submarine spre sfarsitul razboiului - mai multe decat ar fi fost posibil cu o tehnologie umana. Iranienii nu explica, in schimb, de ce extraterestrii s-au chinuit sa faca submarine care s-au dovedit incapabile in fata marinei britanice, desi erau capabili - nu-i asa - sa calatoreasca prin spatiu. Si nu explica nici de ce extraterestrii nu i-au ajutat pe nazisti sa reziste in fata atacului Aliatilor, care aveau niste arme din "epoca de piatra" in comparatie cu ale celor veniti din spatiul cosmic.

Oricum, dupa ce au pierdut razboiul, extraterestrii s-au instalat in spatele guvernului Statelor Unite, iar presedintele Barack Obama este, bineinteles, o unealta in mainile lor.

Pentru agentia iraniana de stiri Fars News, sursa acestor informatii incredibile ar fi Edward Snowden, care a asteptat pana acum sa dezvaluie ca adevaratul motiv al supravegherilor NSA il reprezinta extraterestrii.

Sursa: Washington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO