"Noapte buna, pisicuta mea". Ultimele cuvinte, inainte de a muri, ale unor celebritati precum Steve Jobs, Hendrix sau Chaplin

Dată publicare: 02-06-2014 10:01
Dată actualizare: 05-06-2014 07:03


Jimi Hendrix, Steve Jobs si Charlie Chaplin

Dezvaluirile facute dupa 20 de ani de la moartea lui Tupac Shakur, despre ultimele cuvinte ale rapper-ului inainte de a muri, i-au determinat pe cei de la The Daily Beast sa faca un rezumat al cuvintelor spuse de celebritati pe patul de moarte.

Iata cateva dintre acestea, conform consemnarilor citate de The Daily Beast:

-► Marie Antoinette: "Scuzati-ma, domnule. Nu a fost intentionat."

Context: In timp ce se apropia de ghilotina, unde urma sa fie decapitata pentru tradare, ea l-a calcat din greseala pe picior pe calau si si-a cerut scuze.

-► Humphrey Bogart: "Nu trebuia niciodata sa schimb scotch-ul pe martini".

Context: Starul din Casablanca era un mare iubitor de scotch, iar aceste cuvinte le-a spus pe patul de moarte, inainte sa cada victima a cancerului.

-► Jane Austen: "Nu vreau nimic altceva decat moarte."

Context: Acesta a fost raspunsul ei, dupa ce a fost intrebata de sora sa daca mai are o ultima dorinta, pe patul de moarte.

-► James Brown: "Sunt in flacari. Ard!"

Context: Artistul a spus aceste cuvinte fratelui sau, Charles Bobbitt, inainte sa respire scurt de 3 ori, sa-si deschida ochii si .. sa-i inchida pentru ultima oara.

-► Charlie Chaplin: "De ce nu? Pana la urma, ii apartine"

Context: Marele comediant a spus aceste cuvinte unui preot, care ii citea ultima impartasanie si care a incheiat cu: "Fie ca Domnul sa aiba grija de sufletul tau".

-► Winston Churchill: "Sunt atat de plictistit de toate astea"

Context: Liderul britanic a spus aceste ultime cuvinte inainte sa intre in coma si sa moara, 9 zile mai tarziu.

-► Kurt Cobain: "... e mai bine sa o arzi tare decat sa te stingi aiurea.."

Context: Acesta este sfarsitul biletului de sinucidere lasat de vocalul trupei Nirvana, inainte sa se omoare cu o pusca.

-► Jack Daniel: "O ultima inghitura de bautura, te rog"

Context: Producatorul si fondatorul american al distileriilor de whiskey Kack Daniel's din Tennessee a avut mintea la bautura pana in ultima clipa.

-► Walt Disney: “Kurt Russell”

Context: Acest nume a fost scrijelit pe o bucata de hartie si nimeni, nici chiar actorul Kurt Russel, care avea 15 ani la acea vreme, nu stie ce inseamna - desi, in 1966 cand a murit Disney, Russel a jucat in filmul Disney "Dupa mine, baieti!" alaturi de Fred MacMurray.

-► Ernest Hemingway: "Noapte buna, pisicuta mea".

Context: Marele scriitor a spus aceste ultime cuvinte sotiei sale, inainte sa puna teava revolverului in gura si sa apese pe tragaci. Starea de sanatate a lui Hemingway se deteriorase foarte mult din cauza tratamentelor cu electrosocuri pe care le urma.

-► Jimi Hendrix: "Povestea vietii este mai rapida decat bataia unei ploape, povestea iubirii este compusa din 'buna si la revedere, pana cand ne vom revedea".

Context: Aceste ultime cuvinte dintr-un poem al chitaristului au fost gasite langa locul in care a murit.

-► Bob Hope: "Surprinde-ma!"

Context: Acesta este raspunsul dat de show-man-ul american sotiei sale, care il intrebase unde doreste sa fie inmormantat.

-► Steve Jobs: “Oh wow. Oh wow. Oh wow.

Context: Conform surorii sale, Mona Simpson, fondatorul Apple a repetat aceste monosilabe de 3 ori, dupa ce s-a uitat la sora sa Patty, la copii si la partenerul lui Patty, Laurene, care erau adunati in jurul sau.

-► John F. Kennedy: "Nu, cu siguranta ca nu!"

Context: Aceasta a fost replica presedintelui american catre sotia guvernatorului John Connaly, Nellie Connally, care ii spusese: "Cu siguranta ca nu puteti spune ca Dallas-ul nu va iubeste, domnule Presedinte". Ultimele cuvinte ale lui Kennedy au fost spuse cu cateva secunde inainte de a fi asasinat in Dallas.

-► Groucho Marx: "Sa mor, draga mea? Ei bine, asta o sa fie ultimul lucru pe care o sa-l fac!"

Context: Acestea sunt ultimele cuvinte spuse de comediant catre sotia sa mult mai tanara, Erin Fleming, inainte sa moara din cauza pneumoniei.

Sursa: The Daily Beast


VIDEO PROTVPLUS.RO