Secretele Casei Albe. Marilyn Monroe i-ar fi spus lui Jackie Kennedy despre relatia cu sotul ei, JFK

Marilyn Monroe

Publicatia The Inquisitr scrie ca Marilyn Monroe ar fi sunat-o la un moment dat pe Jackie Kennedy, sotia lui John F. Kennedy si Prima Doamna Statelor Unite in timpul mandatului acestuia ca presedinte al SUA, pentru a marturisi ca are o aventura cu JFK.

Conform sursei citate, aceste informatii apar intr-o carte semnata de Christopher Andersen, "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie".

Christopher Andersen este un jurnalist american care a scris pana acum 32 de carti, multe dintre acestea fiind besteller-uri.

El afirma ca tinta finala a lui Marilyn Monroe era sa devina a doua sotie a presedintelui Statelor Unite si nu s-a ferit sa-i spuna acest lucru lui Jackie Kennedy cand aceasta era la Casa Alba.

Dupa ce Jackie a auzit marturisirea actritei, ea a raspuns pur si simplu: "Marilyn, o sa te mariti cu Jack, e minunat. O sa te muti la Casa Alba si o sa-ti asumi toate responsabilitatile ca Prima Doamna. Eu o sa ma mut, iar tu o sa ramai cu toate problemele."

Citește și
Marilyn
Ce manca una din cele mai sexy femei din toate timpurile. Vezi meniul zilnic al lui Marilyn Monroe
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In cartea lui Christopher Andersen se mai spune ca Jackie "stia totul" despre aventurile amoroase ale sotului sau, insa decisese sa ignore numeroasele sale indiscretii. Oricum, cert este ca relatia lui Marilyn Monroe cu JFK a deranjat-o foarte mult pe Prima Doamna a SUA, mai ales din cauza faptului ca stia ca actrita isi doreste sa se casatoreasca cu John.

Jeanne Carmen, o prietena a lui Marilyn, spune ca blonda actrita era convinsa de faptul ca JFK o va parasi pe Jackie pentru ea. Tot Carmen recunoaste insa ca aceasta gandire era probabil amplificata si de problemele emotionale si psihice ale lui Marilyn, care se agravau tot mai mult, din cauza consumului regulat de alcoool si droguri.

Jeanne Carmen mai povesteste ca Marilyn Monroe obisnuia sa se inchipuie ca fiind deja Prima Doamna a SUA.

Peter Lawford, un membru al celebrului Rat Pack (un grup de actori din care faceau parte, printre altii, Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. si Joey Bishop) este cel care afirma ca Marilyn ar fi sunat-o pe Jackie Kennedy la Casa Alba, si tot el este cel care sustine ca Marilyn ar fi anuntat ca presedintele era gata sa-si abandoneze familia pentru ea.

In carte se mai spune ca - in ciuda faptului ca Jackie Kennedy era suparata din cauza adulterului sotului sau - dorinta ei era sa se prefaca nepasatoare, atata timp cat nu era umilita in public de aceasta aventura amoroasa.

La un moment dat insa, ea s-ar fi plans de aceasta situatie doctorului Frank Finnerty, caruia i-ar fi marturisit ca "totul cu el se petrece foarte repede iar apoi adoarme", fiind convinsa ca JFK a ajuns in bratele altei femei din cauza comportamentului ei sexual inadecvat.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
"I-am auzit ultimele cuvinte". Documentele care ar putea face lumina in cazul Marilyn Monroe

Cateva inregistrari si documente care au apartinut lui Fred Otash, unul dintre cei mai cunoscuti detectivi particulari de la Hollywood, au fost facute publice abia acum.

Ce manca una din cele mai sexy femei din toate timpurile. Vezi meniul zilnic al lui Marilyn Monroe
Ce manca una din cele mai sexy femei din toate timpurile. Vezi meniul zilnic al lui Marilyn Monroe

Vedetele din ziua de azi au un nou motiv pentru a o invidia pe Marilyn Monroe. Pe langa popularitatea incredibila de care se bucura si astazi, Marilyn isi permitea luxul de a manca in fiecare seara ... inghetata.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.