IMAGINEA NASA in care ar fi aparut o "nava extraterestra". Filmarea a fost facuta de pe Statia Spatiala Internationala

23-10-2014 10:29


NASA

NASA ar fi surprins, in timpul filmarii unei operatiuni de mentenanta a Statiei Spatiale Internationale, o nava extraterestra, insa scepticii spun ca, cel mai probabil, este vorba doar de o particula de praf sau de o reflexie.

Filmarea a fost facut pe 7 octombrie si, de atunci, a dat nastere la tot felul de teorii, unii spunand ca este dovada ca nu suntem singuri in Univers, potrivit Daily Mail.

Obiectul din filmare, considerat a fi o nava extraterestra, apare doar cateva secunde, in spatele astronautilor, pana cand camera isi schimba unghiul.

Insa, profesorul Andrew Balogh, de la Imperial College London, spune ca astfel de fenomene au avut mereu alte explicatii, obiectul din filmare putand fi chiar un deseu spatial. Specialistii sustin teoria deseului spatial, mai ales atunci cand observa ca obiectul nu pare a se misca.

Din cauza faptului ca Statia Spatiala Internationala este "scaldata" in lumina soarelui, teoria principala este ca obiectul ar fi doar o umbra, cauzata de reflexia luminii in lentila camerei de filmat.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO