Femeile descopera barbatii urati care vor sa le agate pe net, fara sa le vada pozele. Iata proba

Dată publicare: 14-11-2011 09:47
Dată actualizare: 07-11-2012 16:51


fata

Potrivit unui studiu, barbatii care incearca sa obtina intalniri prin Internet si posteaza poze trucate, ca sa-si ascunda defectele fizice, isi pierd timpul. Femeile “ii vor mirosi” imediat!

In cadrul cercetarii realizate de Universitatea Villanova din Philadelphia, mai multe femei au fost rugate sa decida care barbati sunt atragatori, fara sa le vada pozele, numai citind profilul online al acestora, de pe un site matrimonial.

Concluzia este ca barbatii care arata bine isi pot gasi partenere si fara sa-si posteze pozele, scrie Daily Mail.

Ei sunt mai increzatori si astfel textele lor, in care isi descriu caracterul si intentiile, sunt mult mai incitante si mai atragatoare pentru femei. Astfel, ele aleg instinctiv barbatii care sunt mai chipesi.

Un caine cat palma a innebunit barbatii din toata lumea. VIDEO care a spart topurile pe internet

Industria matrimoniala este o afacere foarte rentabila. Numai in Marea Britanie cifra de afaceri se ridica la 150 milioane de lire sterline anual.

O cercetare publicata in 2009 in Statele Unite demonstreaza ca 13% dintre casatoriile realizate in acel an au avut loc in urma relatiile stabilite online.

Tatarusanu le-a dat o TEAPA de MILIOANE fratilor Becali! Lui Gigi nu-i vine sa creada si trece la amenintari! MM, banuit ca e implicat

Sursa: Daily Express


VIDEO PROTVPLUS.RO